Следва

Роджър и Мирка Федерер на Мet Gala 2023 - супер елегантни, особено той

В името на Котето: Джаред Лето като Шупет на Met Gala 2023, други двама в подобна стилистика

Снощният Бал на Института по костюмите бе посветен на Карл Лагерфелд, който почина през 2019 година на 85 

Celebrities преди 11 месеца

От присъстващите стотици звезди, всички до една соанирани брилянтно и в точен унисон с темата на Бала - Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, една емблематична част - най-артистичната и най-смелата, реши да отдаде уважението си на легендарната работа на големия дизайнер по начин, който задължително ще остане в аналите на модната история. Става дума за едно вдъхновено трио, от чието старание в снощната вечер не можем да откъснем очи - като на първо място без съмнение поставяме тоалета на Джаред Лето. Актьорът излезе на червения килим в гигантски пухкав костюм, вдъхновен от голямата любов на Лагерфелд - бялата красавица със сини очи Шупет.

Джаред обича и умее да удивлява. На Met Gala 2019 той пристигна, припомняме, с копие на собствената си глава в ръка. Тогава за тоалета на музиканта отговаряше модна къща Gucci и бившият й креативен директор Алесандро Микеле. Този път Лето реши да отдаде почит на Шупет, световноизвестният котарак от бирманска порода, на който дизайнерът завеща 200 милиона долара от наследството си. И го направи брилянтно. 

Doja Cat също си избра котешки ансамбъл. Тя се появи на светското мероприятие на годината в рокля с пера и перли от Oscar de la Renta, мяукайки през цялата вечер. Дрехата допълваха украшения от Messika, игрива шапчица с уши и съответстващ грим. "Диамант на стойност един милион долара съвсем простичко пада от челото на на Doja Cat. Това е нейната първа Met Gala, затова и ни се искаше да направим нещо грандиозно", сподели Алън Нелсън, стилистът на певицата. 

Lil Nas X също се потруди в името на идеята и нейния свят първообраз. Авторът на хита Industry Baby позира пред фотографите в стринг и ботуши на платформа, а тялото на изпълнителя бе покрито със сребриста боя, кристали и изискани перлени детайли, превръщайки го в гламурно коте. Над грима, окончаващ модния шедьовър, оказа се, се е трудила в продължение на 10 часа звездната гримьорка Пат ​​Макграт. Визажистката използва пет хиляди камъчета и точно 218 784 кръгли кристала Swarovski.

 

More Celebrities