Следва

Докога родилки ще умират от лекарска “грешка”?

Хайди Клум в жълт Zuhair Murad показа повече, отколкото искаше

Хайди Клум бе Красавицата в жълто на червения килим в Кан. 49-годишната мисис Клум, бивш ангел на Victoria's Secret, разпери "криле" на премиерата на френския филм "La Passion De Dodin Bouffant"

 

Celebrities преди 8 месеца

Германската манекенка пристигна на събитието в творение на Zuhair Murad, но показа малко повече, отколкото искаше.

Докато позира пред фоторепортерите, Хайди се забавлява с пищно украсената си рокля, докато в един момент разголи голяма част от лявата си гърда. Приемаме, че рискът е бил пресметнат, още повече, че роклята като цяло не символизира намерението нито на дизайнера, нито на хубавата Хайди, да прикрива каквото и да е.(Вижте още: "Too much звездни деца напоследък: Хайди Клум и Лени в кампанията на Intimissimi")


 

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.