Следва

Chanel Pre-Fall 2023: шедьовър на елегантността

We Love: природосъобразната чанта на Сара Джесика Паркър

Героинята на Сара Джесика Паркър - Кари Брадшоу - отдавна е известна със завидната си колекция от чанти - от Fendi Baguette до Dior Saddle. Но изглежда, че и самата SJP е открила аксесоар, който привлича повече от останалата аксесоар-навалица 

All fashion преди 10 месеца

По време на изложбата по случай 25-годишнината на "Сексът и градът" в Манхатън, Паркър беше забелязана да носи чанта на нюйоркската дизайнерка Габриела Хърст на златни, черни и бели райета. Чантата е част от лимитирана серия, включена в колекцията на Хърст за пролетта на 2023 г., и е вдъхновена от древногръцката поетеса Сафо. Актрисата комбинира чантата от модел Nina с черно-бяла рокля на марката Lani, както и с чифт обувки Mary-Jane.

Nina на Хърст - кръстена на певицата и активистка Нина Симон - привлече цял куп звездни почитатели, откакто бе пусната на пазара за първи път през 2016 г. 0 сред тях Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Анджелина Джоли и Амал Клуни. Дизайнерката и моделите ѝ се отличават със своята природосъобразност и не е изненадващо, че чантите са толкова популярни сред тези, които търсят нов, по-екологичен вид лукс.

След като Кари Брадшоу започна да избира винтидж стила и устойчивите модни решения, лесно можем да видим чантата Nina и в гардероба на най-известната героиня на SJP. Дали това ще се случи - предстои да разберем сега и в следващите дни, след като вторият сезон на "И просто ей така" излезе. Нямаме търпение!

More All fashion