Следва

Max Mara Resort 2024 в Стокхолм - феминизъм, минимализъм и лукс

Chanel Pre-Fall 2023: шедьовър на елегантността

Chanel няма аналог, ако искаме тържествено-ежедневна елегантност, празнуваща не просто живота, а всеки мъничък детайл от него. Представяме чисто новата Pre-Fall 2023 колекция на френската модна къща

Runway преди 10 месеца

Под творческото ръководството на Виржини Виар, Chanel представи своята Pre-Fall 2023 колекция, която съчетава традиционните за луксозния бранд богати текстури, бляскава цветова палитра и разкошни материи. И всичко това наложено върху добрите стари перфектни кройки (вижте още: Сеизмично различна: Chanel Cruise 2023/24, директно от Лос Анджелис).

Моделите Риан ван Ромпай и Амар Акуай, чиито визии перфектно се допълват като Ин и Ян, са уловени от обектива на Микаел Янсон. Стайлингът им е дело на талантливия Айб Камара, а естествено изглеждащите небрежни прически и свежият грим са от Джеймс Пецис и Лиса Бътлър. Отбор професионалисти, създаващ незабравима естетика за ранната есен на 2023 година.

От класическото очарование на туид саката и деликатно украсените рокли с волани до дръзките животински щампи и сандали на платформи, напомнящи 70-те години на миналия век - колекцията предлага разнообразни модели, далеч не по джоба на всеки, но със сигурност по вкуса на всеки. На класичеката дамска елегантност трудно можеш да кажеш Не! 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.