Следва

Max Mara Resort 2024 в Стокхолм - феминизъм, минимализъм и лукс

Chanel Pre-Fall 2023: шедьовър на елегантността

Chanel няма аналог, ако искаме тържествено-ежедневна елегантност, празнуваща не просто живота, а всеки мъничък детайл от него. Представяме чисто новата Pre-Fall 2023 колекция на френската модна къща

Runway преди 5 месеца

Под творческото ръководството на Виржини Виар, Chanel представи своята Pre-Fall 2023 колекция, която съчетава традиционните за луксозния бранд богати текстури, бляскава цветова палитра и разкошни материи. И всичко това наложено върху добрите стари перфектни кройки (вижте още: Сеизмично различна: Chanel Cruise 2023/24, директно от Лос Анджелис).

Моделите Риан ван Ромпай и Амар Акуай, чиито визии перфектно се допълват като Ин и Ян, са уловени от обектива на Микаел Янсон. Стайлингът им е дело на талантливия Айб Камара, а естествено изглеждащите небрежни прически и свежият грим са от Джеймс Пецис и Лиса Бътлър. Отбор професионалисти, създаващ незабравима естетика за ранната есен на 2023 година.

От класическото очарование на туид саката и деликатно украсените рокли с волани до дръзките животински щампи и сандали на платформи, напомнящи 70-те години на миналия век - колекцията предлага разнообразни модели, далеч не по джоба на всеки, но със сигурност по вкуса на всеки. На класичеката дамска елегантност трудно можеш да кажеш Не! 

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани