Следва

Zara Summer Party 2023 с Витория Черети

Grain de Café на Cartier с Ел Фанинг

Колекцията Cartier Grain de Café представя ефирна красота, вдъхновена от величието на природата и претворена от майсторството на бижутерията

All fashion преди 10 месеца

Cartier придава на своята колекция Grain de Café неподвластна на времето елегантност с пленяващата Ел Фанинг. Колекцията отдава почит на легендарната Жана Тусен, творчески директор на марката през 1933 г.

В образа на Фанинг се долавя винтидж усещане за класа и стил, напомнящо за филмовата икона от 50-те години на миналия век - Грейс Кели. Всеки кадър е олицетворение на непреходния блясък на една отминала епоха.

Фотосесията е придружена от късометражен филм, режисиран от Алекс Прагер, който потапя зрителите в свят на ярки нюанси и умело балансирана игра със светлината и сянката. От деня до нощта Фанинг с лекота преминава от една визия в друга, улавяйки същността на естетиката на Cartier във всеки момент.

С присъединяването си към семейството на Cartier, Ел Фанинг следва стъпките на актрисата Ванеса Кърби, която стана лице на аромата La Panthere. Двете очарователни блондинки въплъщават вечната изтънченост, която откриваме във всяко късче Cartier. 

More All fashion