Следва

Стил урок на седмицата: Prints

Spring 2018 Couture: Alexandre Vauthier

Rule breaker...

Runway преди 6 години

Разчупени дизайни, бунтарска музика и моден усет извън рамките на очакваното - както винаги Alexandre Vauthier не ни изненада и представи кутюр визии, по които припадаме.

С лек привкус на лошото момче Alexander McQueen от едно време, не само заради карето, и съмнителна прилика с част от модели на Вакарело за Пролет/Лято 2018 за Saint Laurent, 46-годишният френски дизайнер даде живот на новите си разчупени хрумки.

Eighties encore ни намига от котешката пътечка, а миксажът бе от всичко: от кадифени милитъри якета и почти безформени панталони в златно каре до остро изразени рамене и гигантически панделки.

Дяволът е в детайла, както казват хората, а по време на това дефиле малките допълнения към дизайните не липсваха. Жестоки шапки, тип фесове или военни каскети, и ултра тренди слънчеви очила тип Грейс Джоунс стил с лейбъл Alain Mikli. Skinny glasses to the WIN!

Всичко от бунтовника Vauthier в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni

Runway преди 3 часа

Франческо Рисо изпитва необходимостта да направи исторически скок към произхода на човека. На Седмицата на модата в Милано в хартиената пещера Marni дефилира мъжката и женската колекции Есен/Зима 2024/25. Специални гости на шоуто бяха Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори.   

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: надеждата, от която се нуждаем, се казва Prada

Runway преди 1 ден

Дуализмът е дума (и действие), която може да опише не само днешната колекция, но и цялото съвместно творчество на Миуча Прада и Раф Симънс (вижте още: Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024).

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: съблазънта на Dolce & Gabbana

Runway преди 1 ден

С повече марки откогато и да било в разгара на Седмицата на модата в Милано, определено е по-добре да сте Доменико Долче и Стефано Габана, които нямат никаква нужда от представяне. С почти 40 години опит, те не просто знаят кои са и какво представляват, но са и наистина добри в това да го покажат. Да, дуото е работило достатъчно дълго, за да имат увереността да покажат най-ранните си ретро дизайни отново. И това да звучи добре.