Следва

Честит годеж, Барбара Палвин и Дилън Спраус!

Дженифър Лопес, Gucci-то и Бен на червения килим

Снощи Дженифър Лопес се появи на премиерата на "Светкавицата" заедно със съпруга си Бен Афлек, който изпълнява ролята на Батман във филма. Това, което прикова вниманието ни обаче, е външният вид на двойката

Celebrities преди 10 месеца

Вярна на себе си, Джей Ло демонстрира изключително любопитна и силна визия на червения килим, умело подбрана от стилистите ѝ Роб Зангарди и Мариел Хаен. Роклята ѝ е спортен обрат във вечерното облекло и е прясно слязла от модния подиум от колекцията Resort 2023 на Gucci, която наскоро дебютира в Сеул.

Роклята има елегантен черен корсаж, изработен от материя за водолазни костюми, като горната част определено контрастира с красивата прасковена сатенена макси пола с дълъг шлейф. На модния подиум роклята беше показана със закопчан до горната част на яката цип, но Джей Ло разкопча своя цип точно над пъпа, за да изглежда по-откровена и предизвикателна.

Актрисата запази останалата част от визията си сравнително семпла с чифт бели кожени обувки на платформа от Gucci, заедно с красиви бижута от Daniela Villegas и Le Vian и елегантна черна кожена клъч чанта от Kurt Geiger.

Афлек кареспондира на съпругата си в елегантен черен костюм, подходяща риза и лачен чепик (вижте още: Нейният бежов тоалет и неговата сърдита реакция: Дженифър Лопес и Бен Афлек на премиера и след това). 

More Celebrities