Следва

Отлагането – навик, който води до стрес, депресия и безсъние

Маколи Кълкин със звезда на Алеята на славата, благодари на Бренда

Любимият Кевин Маккалистър… 

Celebrities преди 4 месеца

След като всяка Коледа от 1990-та насам започва с любимите приключения на Кевин в “Сам вкъщи”, Маколи Кълкин получи заслужено признание за незабравимата си роля. Името му заблестя на холивудската Алея на славата.

Сред гостите на този специален момент бяха както годеницата на актьора, Бренда Сонг, и синовете им - Дакота и Картър, така и неговата "екранна майка", Катрин О'Хара, Сет Грийн, Наташа Лион и Парис Джаксън (четете още: Маколи Кълкин за Джако, наркотиците и живота СЕГА в новия брой на Esquire).

"Искам да благодаря на Бренда. Ти си всичко за мен. Ти си най-голямата ми подкрепа. Ти си не само най-добрата жена, която познавам, но и най-добрият човек изобщо. Ти ми даде цел, ти ми даде семейство. А сега, когато имаме нашите момчета, вие тримата сте любимите ми хора. Толкова много ви обичам", каза Маколи в речта си.

Той призна, че почти не си спомня какъв е бил животът му преди да се родят синовете му, и че е развълнуван, че и те са успели да присъстват на събитието. В интервю, Кълкин допълни, че вече е показал на двегодишния Дакота филма "Сам вкъщи" и детето го е сметнало за много забавен.

Припомняме, че отношенията между Маколи и Бренда започнаха през 2017 година на снимачната площадка на “Последният ергенски запой” в Тайланд, а миналата година двойката обяви официалния си годеж.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.