Следва

Отлагането – навик, който води до стрес, депресия и безсъние

Маколи Кълкин със звезда на Алеята на славата, благодари на Бренда

Любимият Кевин Маккалистър… 

Celebrities преди 2 месеца

След като всяка Коледа от 1990-та насам започва с любимите приключения на Кевин в “Сам вкъщи”, Маколи Кълкин получи заслужено признание за незабравимата си роля. Името му заблестя на холивудската Алея на славата.

Сред гостите на този специален момент бяха както годеницата на актьора, Бренда Сонг, и синовете им - Дакота и Картър, така и неговата "екранна майка", Катрин О'Хара, Сет Грийн, Наташа Лион и Парис Джаксън (четете още: Маколи Кълкин за Джако, наркотиците и живота СЕГА в новия брой на Esquire).

"Искам да благодаря на Бренда. Ти си всичко за мен. Ти си най-голямата ми подкрепа. Ти си не само най-добрата жена, която познавам, но и най-добрият човек изобщо. Ти ми даде цел, ти ми даде семейство. А сега, когато имаме нашите момчета, вие тримата сте любимите ми хора. Толкова много ви обичам", каза Маколи в речта си.

Той призна, че почти не си спомня какъв е бил животът му преди да се родят синовете му, и че е развълнуван, че и те са успели да присъстват на събитието. В интервю, Кълкин допълни, че вече е показал на двегодишния Дакота филма "Сам вкъщи" и детето го е сметнало за много забавен.

Припомняме, че отношенията между Маколи и Бренда започнаха през 2017 година на снимачната площадка на “Последният ергенски запой” в Тайланд, а миналата година двойката обяви официалния си годеж.

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.