Следва

Класическа комбинация за пролет-лято 2010

Кои са победителите във втория конкурс на Вю София "Търсим фотограф"

След края на първия етап от конкурса ни за фотограф ти показахме и кандидатите, които се присъединиха по-късно, като специално за тях организирахме втори етап на конкурса...

All fashion преди 14 години

След края на първия етап от конкурса ни за фотограф ти показахме и кандидатите, които се присъединиха по-късно, като специално за тях организирахме втори етап на конкурса.

В него взеха участие общо петима кандидати с по две снимки, а ние отново те потърсихме за мнение и съвет, за да решим заедно кои са най-добри. Седмица след публикуването му вече имаме още двама победители, избрани чрез анкетата за гласуване от останалите читатели.

Този път любимците на аудиторията са две дами. Това са Алекс Апостолова и Емилия Петкова, които се оказаха с най-голям процент гласували. Разбира се, ние също си имаме своите фаворити, но за да не ги издаваме, единодушно решихме да поканим и петимата кандидати на интервю с нашия Главен редактор.

Ще се свържем поотделно с всеки един от тях и ще им поставим индивидуални задачи, както това се случи с Вера Петкова, Елица Дейкова, Иван Манчев, Катя Иванова и Лу Игнатова.

Приключението ни в търсене на нов фотограф завършва, поне засега.

Благодарим за големия интерес и активното участие на всички и им желаем много успех за напред.
Щастливи сме, че има толкова талантливи момичета и момчетa на наша територия.

 

More All fashion