Следва

РЕК-ЛА-МА! Прозрачната Риана на френски ресторант

Небрежно секси естетиката на Кендъл Дженър и WSJ. Magazine

Усмивката на Кендъл блести почти толкова ярко, колкото и модните ѝ решения

Celebrities преди 10 месеца

Кендъл Дженър е звездата на корицата за лято 2023 на WSJ. Magazine. Моделът блести в серия от интригуващи кадри, заснети от Шон Томас. Стилизирана от Луиз Форд, тя с лекота ни показва поредица от стилни визии - от модерна изрязана рокля от деним до елегантен комплект от туид и шикозна комбинация от карирана риза с прозрачна дантелена пола (вижте още: Кендал Дженър за Vogue Италия - кадрите и интервюто).

Финалните щрихи във фотосесията са добавени от гримьора Мери Филипс, а ефирно развятата коса е дело на Мустафа Яназ.

Кендал дава и интервю за изданието, в което разказва за предприемаческите си начинания, и особено за страстта си към личния си бранд - текила 818. Тя споделя и мисли относно бъдещите си планове за семейство и открито говори за начина, по който се справя с пристъпите на тревожност.

Проектите на Кендал са изключително разнообразни и постоянно се разширяват - наскоро тя украси кампанията на FWRD Swim 2023 и се появява в хипнотизиращи реклами за бижутата на Messika. (вижте още: "Кой как избра да се рекламира: Кендъл Дженър на морски фон за Messika")

More from View Sofia

Ким Кардашян смени имиджа след скандала с Balenciaga

Celebrities преди 1 година

Ким Кардашян взе радикален завой, който не остана незабелязан от публиката. Конкретно - звездата се появи в нова визия на парти за W Magazine и Burberry, което се проведе в Маями в рамките на международния панаир за съвременно изкуство Art Basel  

Изабел Юпер, Марион Котияр и други Големи жени режат косата си в знак на солидарност с жените в Иран

Celebrities преди 1 година

Изабел Юпер, актрисата, чиито впечатляващи кестеняви вълни са позната гледка по червените килими навсякъде, е сред десетките френски звезди, които в последните дни се снимаха как отрязват дълги кичури от косата си в знак на солидарност с жените в Иран 

More Celebrities