Следва

Хубавата страна на бившите връзки: Ирина Шейк и Брадли Купър щастливи на разходка

Телефонът, лятото и аз: новият Huawei nova 11 Pro е бижу

Цветът! Усещането! Уменията! Разказваме за него, елегантният и секси Huawei nova Pro 11 

All About Life преди 8 месеца

Huawei nova 11 pro е телефонът, който отдавна искахме да имаме. Компактен, но безумно удобен, небрежен, но ултра секси, луксозен, но достъпен, той е предназначен за всички - от твърдите фенове на TikTok, през заетите и вечно работещи момичета и момчета, до заклетите модни ентусиасти.

Силата му, безпрекословна и ненатрапчива, се крие във факта, че Huawei nova 11 Pro комбинира най-привлекателните функции за един телефон. И тъй като ние от ViewSofia не обичаме да gatekeep-ваме, ще ви издадем защо това трябва да бъде следващата ви покупка за лятото, наред със слънцезащитата и новите бански.

Цената!

Новият модел на Huawei изглежда изключително елегантно, а като добавим и характеристиките му, за които четем надолу, цената най-вероятно би ни разорила. Да, но не - този ултра готин телефон струва малко над 1 000 лева. 

Едно кафе и две череши време!

Колко време отделяте, за да изпиете кафето си сутрин? Да ахапнете малко плод за отскок? 10-20 минути? Е, точно за това кратко време на заслужено спокойствие преди началото на дългия ден, Huawei nova 11 Pro ще се зареди на 100%. Това е батерия, която ще ви стигне за целия ден, и няма да се налага да мислите за зарядни устройства, преносими батерии или безброй кабели, които заемат място в и без това препълнената ви чанта. Удоволствието е идентично със зареждането на собствената ни физика. 

Ултраздрав!

На всеки се е случвало - сяда, телефонът му неусетно се изплъзва от джоба и пада. И настъпва големият въпрос - счупи ли се екранът, трябва ли да си купя нов телефон и какво ще правя сега? За да избегнат токсичната тревога, от Huawei са подсилили дисплея на nova 11 Pro със специално стъкло, което перфектно предпазва телефона при падане.

Камера с изкуствен интелект!

Лятото е тук, дългите летни разходки, плажните барове, красивите гледки - иска ти се да вървиш и да снимаш нон стоп. Huawei nova 11 Pro ни дава точно това и малко повече.
Телефонът има 60 MP двойна портретна предна камера с до 5x увеличение за перфектни снимки за социалните мрежи. Задната камера е с 50 MP резолюция и възможност за заснемане на 120 кадъра в секунда.

И още: този изключително красив модел на Huawei е първият, който разполага с изкуствен интелект за ясни снимки. Какво означава това? Край на времето за обработка, край на търсенето на перфектния филтър - усмихваш се, позираш (или не позираш) и вече си готов.

Елегантност!

Huawei nova 11 Pro е много, много стилен телефон! Моделът, с неговия класически дизайн, модерна естетика, закачка с цвета и логото води до изключителен външен вид. Нещо повече - това е първият в историята на nova дизайн от веган кожа с монограм. Използваната кожа е от висококачествени материали, които не само осигуряват прекрасно усещане при допир, но също така го правят супер устойчив на падане и износване.

Свеж, надежден и шик, този аксесоар е задължителен за Лято 2024. Ако и вие като нас мислите сериозно за покупката на едно ново технологично удоволствие като Huawei nova 11 Pro, можем да обещаем само едно - ТОЙ носи радост! 

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 2 дни

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.