Следва

Мейбъл Блеър, 95, за хомосексуалността, тогава и днес

Хубавата страна на бившите връзки: Ирина Шейк и Брадли Купър щастливи на разходка

Харесвате ли такива гледки - на бивши партньори и родители на общо дете, от чиито редовни срещи струи доверие, обич и симпатия. Ние - да! 

Celebrities преди 11 месеца

37-годишният модел и 48-годишният актьор бяха заснети силно прегърнати в Ню Йорк, което от известно време насам никак не е ново. До тях се вижда 6-годишната им хубавица Леа, която бута дървена количка (вижте още: Завинаги двама, завинаги в розово: рожденикът Брадли Купър и Леа). 

Припомняме, че Ирина и Брадли предизвикаха първите слухове за интимност през 2015, но направиха връзката си официална на MET Бала през 2016 г. Същата година Ирина потвърди, че е бременна. Леа е родена на 21 март 2017, две години, преди двойката да се раздели. Мама и татко обаче поддържат страхотни приятелски отношения, като дори споделят летните си отпуски (Ваканцията на известните: Ирина Шейк и Брадли Купър, да живее възродената любов!). 

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.