Следва

Дизайн за вдъхновение: домовете на великите художници

Звездна синастрия: Меган и Хари, какво предстои

Бракът на принц Хари и Меган Маркъл се смята от едни за кармично обусловен, от други - за напълно случайно събитие. Едното ли е, другото ли е, опитваме да отговорим с помощта на нашия астролог. Следва звездна синастрия.

Love преди 4 години

Принц Хари, Дева (15 септември 1984) и Меган Маркъл, Лъв (4 август 1981)

Хари и Меган се срещат след 30-тата си година. Веднъж преминала Сатурновата революция (периодът между 28-ма и 30-та година в живота на всеки един човек), отношенията, които хората завързват са много по-осъзнати, много по-ясни, като се базират на ясната представа за това каква трябва да бъде половинката ни в живота. Какво да очакваме от живота, как да наредим нещата - това са все въпроси, които придобиват по-ясен отговор след въпросния период. Хари се влюбва в Меган от пръв поглед, като без съмнение в тази случка роля играе сходството в поведението и маниерите, и основно в излъчването на Меган с починалата му майка - Лейди Даяна. Точно като Ди, Меган има вкус към благотворителни инициативи, не дели хората на съсловия, открито говори за проблемите на социума и се стреми да промени света към по-добро.

За самата Маркъл обаятелният и добродушен принц Хари, моментално внушаващ доверие и откликващ на чувствата и очакванията й, е именно мъжът, който чака отдавна. Начинът, по който двамата виждат сериозна крачка като брака, съвпада напълно, което е половината от успеха.

В началото на годината двойката се отказа от кралските си пълномощия, което ги направи едни от най-обсъжданите личности в света, просто защото нещата не опират само до частния живот на двама млади, но и до перспективите за развитие на цялата британска монархия.

Какво вещаят звездите за по-нататъшния развой на събитията и съдбата на двойката занапред, предвид наистина кардиналните промени, на които всички сме свидетели?

В момента, в междуличностните отношения на двойката всичко е прекрасно. Всеки от двамата вижда в другия човека, с който иска да остарее и да си отиде, ако може в един и същи ден. За Хари, който във всичките си интервюта споменава любовта си от пръв поглед, това е от огромно значение: колкото по-гладки са отношенията в семейството, толкова по-комфортно се чувства той. Меган има по-земен поглед върху брака: тя не цени помпозните жестове и бъбривостта в отношенията, а стабилността, умереността и надеждното партньорство. При това нямаме причина да я обвиним в неискреност. Тя се стреми да срещне именно такъв мъж и в момента, в който животът нарежда нещата така, че да го срещне, тя се влюбва също.

Хари е зодия Дева, по природа екстроверт, но срамежлив. Независимо че през целия му живот се налага да е обект на повишено внимание, принцът така и не свиква да се радва на този факт. Да, има нуждата от признание, похвала и подкрепа, но иска да ги получи от близък човек, а на по задължение от някого. За внукът на Кралицита, съгласно наталната му карта, партньорствата са от първостепенно значение. Необходим му е ролеви модел, човек, пълен с инициатива. Меган е именно такава. Професионалните интереси на принца са свързани с екология, добив и преработка на нефт и газ, изобщо дейности, свързани със земята. И хоп, отново прави впечатление съвпадението с интересите на съпругата, готова да сподели с него усещането му за мисия за спасяването на планетата. По наталните им карти, и Хари, и Меган твърде вороятно ще работят в чужбина. Което се и случва, видимо за всички ни, като звездите са категорични, че Принцът има всички данни да се реализира отлично в новите условия. Важна подробност: в тази ситуация за него ще е много важно семейството да е стабилно, в противен случай успехът му на професионалното поприще е обречен.

Астрологично, поне още няколко години в съюза на Хари и Меган не се очертават съществени конфликти, защото и двамата имат период, в който диалогът и компромисите са лесни, смислени, печеливши.

Дори при наличие на известни спорове, те едва ли ще станат обществено достояние, което пък ще помогне за още по-голямото сближаване на двойката. Отношенията на Хари и Меган имат всички шансове да преодолеят препятствията по пътя. За целта ще им се наложи да провеждат много разговори, да не кътат тайни, да приемат партньора си точно какъвто е, без излишни изисквания. Повод за конфликти може да стане желанието на Хари да промени по някакъв начин Меган - да се опита да влияе на характера или поведението й. Като силен човек, тя естествено би се съпротивила на това.

Зодиакалният знак на Меган Маркъл е Лъв, тя е ярка, горда, харизматична личност, с особен талант да се оказва винаги в центъра на вниманието. Сред откроимите й качества са любознателност, интелект, както и умението да извлече изгода от всяка ситуация. При това Меган е типичен интроверт, който не обича прекомерното внимание, което трябва да приеме заради характера на работата си. Професионално, Меган би била най-силна в изграждането на собствен бранд. Хората виждат в нея лидер, човек, дефиниращ нагласи, следователно им харесва да искат да приличат на нея. Според наталната карта на Маркъл, възможните сфери на успех при нея са туризмът, обученията, благотворителността.

Що се касае до най-дискутираната тема в последно време, излизането от кралското семейство, можем да допуснем, че решителната крачка ще е от полза за двойката. Чрез личните си усилия, Хари и Меган ще съумеят до постигнат изключителни резултати - вече не като част от кралската фамилия, а като независими, самостоятелни личности със свои планове и желания. Целта да се справят с всички усложнения около това си решение и да постигнат личен успех, е напълно постижима. За Хари това ще е нов, градивен етап в живота, като най-благоприятният период за неговото начала е именно сега, през 2020-та година. За Принца са много важни духовната спойка и максималното единомислие с втората половинка. В брака с Меган те са налице, така че можем да очакваме, че Хари ще направи всичко, за да е щастливо семейството му.

More Love