Следва

WOW, тялото на Никол Кидман!

Кралицата се бои, че Меган ще даде "разрушително" интервю като това на Даяна

Елизабет II се страхува, че Маркъл може да разруши семейството й

Celebrities преди 4 години

След като 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният Хари обявиха намерението си да се откажат от кралските си задължения с цел преследване на висшата човешка ценност - независимост, Британската монархия неизбежно попадна в сложна ситуация. Застрашени се чувстват дори Кралицата, семейството й е целият Кралски двор. Приближени до Кралското семейство твърдят, че самата Елизабет, 93, се страхува от възможността херцозите на Съсекс да прибегнат до действия на публично изразяване на всички негодувания, претенции и оплаквания, които имат към монархията.


Madame Tussauds в Лондон скри восъчните Меган и Хари


Нейно величество се страхува особено много от действията на Меган: Елизабет II има опасения, че съпругата на внука й ще даде "разрушително" интервю за трудния си живот като кралска особа. И не без основание - вероятно изхожда от спомена за интервюто, което Принцеса Даяна даде навремето - припомняме, че в него Ди направи редица признания за борбата си с булимията и проблемите в брака си с Чарлз.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.