Следва

19-годишната дъщеря на кралица Рания е първата жена пилот в Йордания

Madame Tussauds в Лондон скри восъчните Меган и Хари

uh-oh

Celebrities преди 4 години

Въпреки че Кралското семейство, 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари все още обсъждат подробностите около процедурата по "отказването" им от кралски задължения, известният музей с восъчни фигури "Мадам Тюсо" в Лондон побърза и вече раздели семейството - до фигурата на Кралица Елизабет II в музея остана само единият й внук.

За да отразят подобаващо протичащите промени в Двореца, от музея почти веднага изключили восъчните фигури на Меган и Хари от композицията си, съобщават от Huffington Post.


Меган Маркъл, момиче на късмета - не на Къци, а на Дядо Коледа


Всъщност не става въпрос за цялостното изчезване на восъчните херцози на Съскес от музея:

"Като две от нашите най-обичани и популярни фигури, те остават важна част от лондонския "Мадам Тюсо" - поне докато не разберем какво е следващото, което ще им хрумне", коментира Главният мениджър на музея Стийв Дейвис.


Истории от живота: Принцеса Ан, най-интересното парче в кралското семейство


По-рано фигурите на Меган и Хари стояха редом до Елизабет Втора и принц Филип, където все още се намират и восъчните копия на Кейт и Уилям.

More from View Sofia

„Колкото и тъмна да е смъртта, светлината и животът са по-силни“: 20 емблематични цитата от Елизабет II

Celebrities преди 1 година

На 8 септември 2022 г. почина британската кралица Елизабет II, най-дълго управлявалият монарх, любимият суверен на англичаните. Тя започва управлението си през 1952 г. и става истински символ на нацията си. Дарена с фино чувство за хумор и огромна житейска мъдрост, покойната Кралица е жена, която ще се помни винаги, а някои от изречените от нея мисли ще останат в световната съкровищница завинаги >>>   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.