Следва

Ретрограден Нептун от утре: какво ни готви най-съдбовното време от годината

Къси гащи и море, и черен педикюр: Кристиано Роналдо на отдих

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са на яхта в Италия - секси идилия, много деца, приятни модни детайли 

Celebrities преди 10 месеца

Готините кадри от почивката на семейството станаха причина за разгорещени дискусии в мрежата: много потребители се оказаха привлечени от педикюра на футболиста.

На снимките се вижда, че ноктите на краката на спортиста са лакирани с черен лак. В коментарите се появи очакваната критика, но фенове побързаха да уточнят, че футболистите често използват специален укрепващ лак за нокти, тъй като краката им се нараняват в обувките, които носят на тренировки и мачове.

Педикюрът на Кристиано Роналдо се обсъжда и в телеграм: "Мрежата се взриви от чисто новия педикюр на Роналдо, демонстриран, докато е на почивка. Всички обсъждат факта, че Криш внимателно поддържа ноктите си, което може би потвърждава теорията, че той играе за съвсем различен отбор в индивидуалното състезание. Футболните експерти обаче твърдят, че това не е лак, а специално покритие, което възстановява ноктите след натъртване". 

Междувременно Роналдо публикува горещи снимки с Джорджина Родригес на фона на слуховете за раздялата им. Преди дни в испанските медии се появи информация, че Кристиано и Джорджина преживяват трудни времена: в материалите дори се предполага, че футболистът възнамерява да се раздели с майката на няколко от децата си. От енергията, която струи от кадрите обаче, допускането ни е, че става дума за злонамерени приказки на жадни за сензация колеги, а не за реален проблем.  

Отскоро Кристиано Роналдо живее със семейството си в Саудитска Арабия - спортистът подписа договор с местния футболен клуб Ал Наср. В страната има забрана за съвместен живот на несемейни двойки, но за известния футболист, който все още не е официално женен за Джорджина, властите направиха изключение (Джорджина Родригес забули косите на церемония в Саудитска Арабия). 

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Герасим Лукаров за интересните начала и едно преживяване за цял живот

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, продължихме с Катерина, стажант в отдел "Корпоративни комуникации", и Тино, стажант в отдел "Дигитални комуникации", завършваме с:

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.