Следва

Смело: Кая Гербер и ботушите на 30 градуса

С корабче на Dior по Сена

Можете да се насладите на круиза Dior Wellness до 14 юли 

All About Life преди 9 месеца

Днес, френската модна къща стартира първия си уелнес круиз в Париж - плаващ по Сена спа център, който се помещава в луксозна речна яхта. Първоначално е трудно да бъде открит, защото фиксиран адрес няма, така че ако имате време да посетите френската столица в близката седмица, трябва да стигнете до Quai de Henry в 4-ти район. След това остава да слезете по каменните стълби до брега на реката.

Круизната яхта няма как да бъде пропусната. Непосредствено преди нея е поставена гигантска фотостена с логото на Dior, която има за цел да насърчи селфитата и снимките в социалните мрежи още преди човек да се качи на борда. При качването обаче има още изненади: чадъри Toile de Jouy засенчват ратановите шезлонги на обширната палуба, в рамките на която е разположен басейн с мозайка и бар, предлагащ прясно изцедени сокове. Здравословно и луксозно изживяване едновременно.

В долната каюта се намира салон в успокояващ кремав цвят, украсен с плюшени килими, които са толкова безупречно чисти, че може да се притесните да стъпите върху тях с обувките си. От Dior са помислили и за тази част - ако желаете, обслужващият персонал ще сложи обувките ви в елегантна ратанова кутия и ще ви даде чехли с монограм, които да обуете вместо тях.

На круизния спа център се предлага разнообразие от процедури, сред които се откроява авторският масаж за лице Dior Prestige Haute Precision, който включва контуриране на лицето, за да се стимулира клетъчната регенерация. Други възможности са масажни техники Kobido, хидратация на лицето и флорален пилинг. Можете да се насладите и на класически масаж на цяло тяло или акупресура.

Преди започването на всяка процедура, терапевтът ще ви попита дали желаете помещението да бъде затъмнено, какъвто е стандартът за повечето уелнес процедури. Има обаче и втори вариант, който си струва да изберете - да оставите завесите отворени, за да се насладите на архитектурата на Париж, докато лодката се носи по Сена.

Всеки круиз е с продължителност един час и е проектиран така, че да продължи колкото процедурата. Въпреки това, докато главният готвач предлага еспресо и домашно приготвено мюсли, а в далечината се вижда Айфеловата кула, със сигурност няма причина да бързате да слезете от яхтата.

Можете да си запазите посещение на това невероятно преживяване тук.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.