Следва

Най-интересното от изминалата седмица: Карди Би, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Салма Хайек и още

Кендъл Дженър в латекс за Messika Jewelry

Тайната на добрата кампания за бижута е съчетанието между латекс и злато

All fashion преди 9 месеца

Най-новата колекция на Messika Jewelry преосмисля класическата линия от бижута Move Uno, създавайки ослепителен набор от диаманти, съчетани с изящни верижки. За допълнителна красота и блясък, Messika залагат на Кендъл Дженър за рекламно лице. (вижте още: Кой как избра да се рекламира: Кендъл Дженър на морски фон за Messika) 

Кендъл придава на колекцията предизвикателна елегантност, облечена в боди от латекс в наситено лилаво, комбинирано с искрящите бижута на Messika, на фона на ретро автомобил V8.

Колекцията Move Link идва да докаже, че Messika са олицетворение на лукс и изтънченост. В кадрите за кампанията виждаме Кендъл както с изчистените и нежни бижута от Move Link, така и с обемното колие от колекцията Beyond the Light High Jewelry, зашеметяващо съчетание от древноегипетско вдъхновение и характерния за марката подчертано модерен стил (вижте още: Уличният стил на звездите: Кендъл Дженър като Одри Хепбърн).

Припомняме, че наскоро мис Дженър украси и корицата на WSJ. Magazine, където позира с искрящи летни визии. Освен това тя застана начело на кампанията за бански костюми на FWRD, което допълнително затвърди статута ѝ на тотална модна сензация.

More All fashion