Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Balenciaga Couture Fall 2023

Най-интересното от изминалата седмица: Карди Би, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Салма Хайек и още

Измина една гореща модна седмица, от която си правим добри стилови заключения - черното винаги "работи"; в модата, като в изкуството, всичко е позволено и никога не е късно да покажеш секси тен в оскъдно плажно одеяние  

All fashion преди 9 месеца

Дакота Джонсън посети елегантно парти в Милано, облечена в черна рокля от последната колекция на Versace и бижута Bvlgari. Ако трябва да разкажем перфектната вечерна визия на Лято 2023, това е! 

Моделът и дъщеря на Джуд Лоу Айрис бе забелязана по улиците на Лондон, облечена в карго панталони Holzweiler, плетена жилетка с дълъг ръкам за сметка на силно отворената предна част и грамадна чанта с ресни в контрастно бяло (вижте още: Trend Report: go big or go home или грамадните чанти се върнаха). 

Салма Хайек поздрави феновете си в Световния ден на бикините и го отпразнува очевидно в басейна. "Честит Световен ден на бикините! Можете ли да повярвате, че бикините са само на 77 години?!" - попита актрисата последователите си в Instagram, но освен възклицания за фигурата й, не получи друг отговор.

Ева Лонгория продължава престурнето на режисьорската си работа, Sizzling Hot, за историята на успеха на създателя на чипса Cheetos. Актрисата присъства на премиерата на филма в Мадрид в бяла мини рокля и винилови чехли на ток.

Бременната с четвъртото си дете Кортни Кардашян позира в тясна рокля с корсетна горна част и буйно черна грива на опашка. Съвсем наскоро риалити звездата носеше боб прическа, така че допускаме, че на тази снимки Кортни вероятно носи фалшива конска опашка. Няма изненада тук, кланът Кардашян обожава перуки и удължения за коса, но е добро напомняне, че в името на бързите трансформации, съвременната бюти индустрия предлага безброй решения.

Една от най-обсъжданите личности през изминалата седмица беше рапърката Карди Би, благодарение на изявите си на Седмицата на модата в Париж. На ревюто на Balenciaga певицата засенчи всички останали присъстващи с убийствения си имидж от обемно палто от пера, под което се крие доста лаконичен тоалет, отговарящ на естетиката на френската модна къща. А за шоуто на Гаурав Гупта Карди напомни за Гринч, появявайки се в приятно цветна рокля с одеяло под формата на наметало, покриващо косите й. 

Бела Хадид се завърна! Или поне започна да използва социалните мрежи след няколко месеца мълчание. Тя публикува кадри от снимките на нова кампания на известната марка бельо Victoria's Secret.

Ел Фанинг пък показа костюм в млечен цвят с кюлоти, риза и тренчкот, допълвайки тоалета с балетни пантофки Мери Джейн. Звездата от The Great, филма Neon Demon и други успешни проекти наскоро призна, че на 16-годишна възраст е загубила роля поради факта, че не е била "достатъчно секси".

Крал Чарлз III посети Шотландия (и се преоблече в традиционен килт), а поводът бе гостуването в Kinneil House по време на Седмицата на британското кралско семейство.

Роузи Хънтингтън-Уайтли подкрепи тенденцията за гърди на показ, демонстрирайки чудесна стегната гръд в скъпия си плетен топ от The Row. В коментарите под публикацията в Instagram фенове на модела побързаха да сравнят дрешката с покривка, плетена на една кука, каквито изобилстваха в градските апартаменти по времето на соца, но уточняваме: показаният ръчно плетен топ на бранда на сестрите Олсън има(ше) цена от 4500 долара, а миналото време е защото е напълно разпродаден на уебсайта на марката.

Алиша Силвърстоун присъства на модното шоу на Elie Saab като част от Седмицата на модата в Париж. Актрисатасложи марков костюм в зелени и сини нюанси, който отнасяме в графата "може и по-добре", въпреки че стои излят на фигурата й. 

Най-добирят приятел на Кендъл и Кайли Дженър, Фай Хадра, присъства на шоуто на Жан Пол Готие на Седмицата на висшата мода в Париж. Моделът и инфлуенсър предпочете комбинацията от сукман, дънки, подходящ блейзър и кецове Vans Old School.

More All fashion