Следва

Крушата не пада по-далеч... от мама: 17-годишната Вайълет копие на Дженифър Гарнър

Летен хороскоп 2023 - Близнаци

Какво ще бъде лятото за Близнаците, под и над завивките?

Astro преди 9 месеца

Лятото поема по нов път с новолунието, което ви подтиква да се стараете повече и да постигате по-добри резултати. Меркурий обаче е в настроение за бързи промени в състоянието на духа и късмета. Ето защо ще се радвате на хармония до средата на юли, а след това ще имате нужда да си починете и да споделите това, което сте постигнали, и да опишете всичко, което искате да направите през лятото. Междувременно Юпитер не спира да се движи в сенките и ви подсказва, че този път трябва да се справите сами и да не очаквате помощ или съвет от някого.

Любов: Юпитер незабелязано ви кара да излезете от скривалището си, да поддържате връзката си и да не оставяте страстта и чувствата да се изпарят. Не спирайте да комуникирате и да бъдете инициатори. Ако сте необвързани: през втората половина на юли Меркурий приковава вниманието върху вас, като по този начин прави по-лесно флиртуването и съблазняването. Чувствата достигат своя връх на 27-ми юли.

Работа: Сатурн и Нептун повлияват посоките на съдбата дотолкова, че дори и работата се превръща в нещо мъгливо. Най-добре използвайте това време за размисъл и създаване на план за постигане на цели. Какъв по-добър момент от лятото да го направите? Създайте ред и се откъснете от всичко, което се повтаря отново и отново, а след това се съсредоточете върху важните неща. Не предизвиквайте съмненията на звездите.

Летен съвет: На 17-ти юли Юпитер и новолунието ще ви обяснят защо е добре да действате сами без да разчитате на обичайните си спътници в приключенията.

More Astro