Следва

Ваканцията на известните: Крис Хемсуърт и Елза Патаки на плаж в Ибиса

Летен хороскоп 2023 - Рак

Какво ще бъде лятото за Рак под и над завивките?

Astro преди 9 месеца

Би могло да се каже, че имате прекалено големи амбиции, за да ги постигнете в този период. Ако Юпитер засилва мечтите, правейките ги много специални, Сатурн от тригона чертае границите отвъд, които не можете да преминете. По-добре е да не очаквате твърде много от небето, в което проблясват съмнения. Отдайте се на сладките летни дни, като същевременно не премисляте твърде много нещата. В средата на юли ще разберете, че сте направили правилния избор.

Любов: Може би, за да привлечете вниманието, реагирате на нерешителността на половинката си, на оскъдната му склонност към инициатива и вземате нещата в свои ръце. Но как го правите? Марс ви помага да демонстрирате своята енергия по директен, страстен начин. Ако сте необвързани: от средата на юли до края на август енергията на Марс е изключително забележима - дотолкова, че горещите ситуации стават чести и лесни.

Работа: Венера и Марс правят конкретни и функционални вашите действия, инициативи и реакции до края на юли. След това обаче с преминаването на седмиците и планетите, трябва да забавите темпото и наистина да оцените това, което сте успели да постигнете. Скъпи Рачета, лятото наистина е момент за равносметка, която впоследствие ще ви помогне да разберете как да започнете отначало с предизвестен успех.

Летен съвет: На 31-ви август новолунието е ваш истински приятел, защото под светлината му ще разберете ясно на какъв етап сте в момента и накъде трябва да поемете.

Летен хороскоп 2023 - Овен

Летен хороскоп 2023 - Телец

Летен хороскоп 2023 - Близнаци

More Astro