Следва

От Брад Пит през Даниел Крейг до Том Хидълстън и кралските особи на мъжкия финал на Уимбълдън 2023

Много красива Карла Бруни за Messika Jewelry

Искаме и ние от аксесоарите и великолепието на Карла 

Celebrities преди 9 месеца

Кампанията Midnight Sun на луксозната марка за бижута Messika се разгръща в пълния си блясък с очарователното присъствие на супермодела Карла Бруни. Кадрите, красиво заснети от Пиер-Анж Карлоти, ни пренасят в ослепителната атмосфера на нощен клуб, черпейки вдъхновение от пищността на 70-те години на миналия век.

Изключителната колекция е другото име на съвременен разкош и включва елегантни модели, украсени с жълти и бели диаманти с крушовидна форма, които блестят достатъчно ярко, за да осветяват пътя ви в горещата лятна нощ.

Освен спиращите дъха бижута, кампанията предлага и модно вдъхновение за търсещите перфектния аутфит за вечерно излизане. Карла Бруни с лекота демонстрира различни визии, сред които шикозна малка черна рокля и ярко яке с качулка в металически дизайн в лилаво (вижте още: 8 от най-иконичните визии на Карла Бруни).

Визиите хармонично допълват бижутата на Messika, доказвайки, че добре подбраният тоалет може да бъде също толкова хипнотизиращ, колкото и ужасно скъпите скъпоценни камъни.

Съгласни сте с нас, че госпожа Бруни изглежда супер шикозно в тази рекламна кампания, нали? На изключително красивите 55... 

More from View Sofia

Никой не е перфектен: най-лошите тоалети на принцеса Даяна в годините

Celebrities преди 2 години

Въпреки че принцесата на Уелс е призната икона на стила, в краткия си, но изключително осветен от публично внимание живот тя допуска и поредица модни гафове. Можем да наречем кралската й "кариера" ефектна и подчертано еволюционна - от младо и неопитно 19-годишно момиче, сгодено изневиделица за принца-престолонаследник, тя се превръща в уверена, силна и много красива жена, наречена с любов от целия свят "Принцесата на сърцата". От точка А до точка Б обаче, лейди Ди допуска, вероятно неволно и поради неопитност, ред стилови провали, за които става дума, с много любов и носталгия, надолу >>>   

More Celebrities