Следва

Летен хороскоп 2023 - Водолей

Плажни вълни и нова татуировка: Hot Girl Summer на Джиджи

Джиджи преподава урок по безупречност без грим 

Celebrities преди 9 месеца

В интернет има редица забавни картинки, които сравняват начина, по който си мислим, че изглеждаме, когато излезем от морето (русалки, с леко разрошена коса и златист загар), и реалността (разрошени, с размазана спирала и разместен бански).

Супермоделът Джиджи Хадид обаче попада в категорията на късметлиите, които изглеждат фантастично, независимо дали излизат от морето, или си почиват върху шезлонга под яркото слънце - доказателство за това моделът публикува в Инстаграм. Седнала на шезлонг, Хадид изглежда нереалистично добре, и то без грим.

Перфектно съчетание на плажни вълни, обем, целунат от слънцето цвят и мека, солена текстура - плажната коса на Хадид, която не изисква никакви усилия, е изкушение, което много от нас се опитват да постигнат с часове (вижте още: Guest in Residence - топла сладка мода от Джиджи Хадид за такива като Джиджи Хадид)

Искате и вие такъв вид за косата си? Опциите са две - почивка на тропичен остров, заобиколен от лазурно море, или (по-достижимият вариант) спрей за коса, предназначен за създаване на разрошени вълни без къдрене. Просто напръскайте в краищата и създайте чупливи кичури, като намачкате косата си в стил Джиджи Хадид.

Косата на Джиджи не е единственият елемент от публикацията, който развълнува феновете. Тя дебютира и с голяма татуировка - дракон - в горната част на крака си. Не е ясно кога се е сдобила с доста обемното тату, но усмивката на лицето подсказва, че супермоделът е неин фен - за лятото и след това.

More Celebrities