Следва

Седмицата на модата в Милано се очертава силна: Diesel ни кани на ревю и още

Елегантност и класа: Иман Перес сияе в колекция на Chanel

All fashion преди 9 месеца

Моделът и актриса Иман Перес е новото лице на кампанията Pre-Collection за Есен/Зима 2023 на Chanel. Фотографът Малик Бодиан я улавя сред живописните улици на Париж, пренасяйки ни в свят на вечна елегантност.

Черпейки вдъхновение от еклектичната мода на 70-те и 90-те години на миналия век, Иман без усилие демонстрира вечно модерните дизайни на Chanel. От обичаните сака от туид до денима, всеки елемент е изтънчен детайл, напомнящ за стила на французойките.

Визиите са украсени от последната линия бижута на модната къща - изключително финиите колиета и обеци ни крещят “Купи ме сега, за да не съжаляваш по-късно” и ние със сигурност се замисляме дали да не си направим едни “скромен” подарък по повод лятото.

Не можем да не бъдем впечатлени и от яркочервения костюм от туид с къса пола, който Иман носи. Визията перфектно въплъщава същността на Chanel, като обединява класически елементи с модерен привкус.

Перес ни удивява като се появява пред обектива, облечена в яке с мек цвят на капучино, съчетано с дънки, украсени с прочутата емблема на марката. Това визия, която определено бихме добавили в гардероба си, защото е много комфортна, но и пренася висшата мода в ежедневието ни.

More All fashion