Следва

Ваканцията на известните: невероятна Амал Клуни с любимия и децата в Италия

Хари Стайлс с тату в чест на Оливия Уайлд

Хари Стайлс си има нова татуировка - дамското име Оливия. Фактът предизвика разгорещени дискусии в мрежата: феновете и западните медии смятат, че музикантът го е направил в чест на Оливия Уайлд, с която бяха повече от аткрактивна двойка в продължение на две години

Celebrities преди 10 месеца

В Twitter някои побързаха да сметнат, че Хари е направил типичната импулсивна "глупост" да си татуира името на жената, с която е, "като всеки влюбен мъж“. Други уточниха, че татуировката с името на Оливия по-вероятно е чест на едноименната песен на Стайлс от 2015. 

Припомняме, че романсът на двойката предизвика голям обществен отзвук. Разликата в годините беше широко дискутирана онлайн, тъй като Хари е с 10 години по-млад от Оливия. Освен това имаше предположения, че мадам Уайлд се е разделила с Джейсън Судейкис, от когото има две деца, заради палавия Стайлс. Раздялата на бившите партньори бе много болезнена, защото двамата не успяха мирно да разрешат проблемите с попечителството на децата. Твърди се, че проблемите им още се разрешават в съда.

Междувременно стана ясно, че връзката на Оливия и Хари е причинила куп ожесточени спорове на снимачната площадка на „Не се тревожи, скъпа“. Оливия, както знаете, е режисьор на филма, докато Хари играе главната роля. Връзката помежду им започва почти веднага след началото на снимките. В онзи момент красивата Оливия все още е в партньорство със Судейкис и поведението й възмущава до крайност Флорънс Пю, която също участва във филма. Конфликтът е широко обсъден в медиите, доста повече от достойнствата на самия филм(вижте още: "Чумен страх: Хари Стайлс пропусна Met Gala, за да избегне Оливия Уайлд").

След раздялата Оливия Уайлд и Хари Стайлс останаха приятели, макар че много скоро избухна нов скандал: музикантът бе уловен да се целува с модела Емили Ратайковски, близка приятелка на Уайлд. Оливия побесня, а Емили се оправда, че „вече се е случило и не може да се промени“. Стайлс от своя страна пропусна тазгодишната Met Gala, на която присъстваха и Уайлд, и Ратайковски, за да избегне евентуална „неудобна среща“.

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.