Следва

Вълнуващ обрат: Алана Хадид започна кариерата си на модел на почти 40

Хари Стайлс и Тейлър Ръсел или когато папараците не спят

Доказателственият материал по темата не идва съвсем изневиделица - от поне няколко седмици се чува, че хубавецът с прясно татуирано дамско име на крака има връзка с екзотичната колежка Тейлър Ръсел

 

Celebrities преди 10 месеца

Той, 29-годишна музикална и модна топ звезда, и тя, 28-годишна актриса, се вихрят широко усмихнати и горещо флиртуващи на медийно събитие след премиерата на новата пиеса с участието на мис Ръсел - The Effect.

Водещият на "Late Night Talking" представи Тейлър на своя добър приятел Джеймс Кордън (вижте още: Нито ден без нова тръпка: Хари Стайлс и Емили Ратайковски са новата звездна двойка).

 

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.