Следва

Порасналата Вивиан и мама Анджелина Джоли в Ню Йорк

Скрити радости: Ашли Олсън стана мама

Поздравления за мама Ашли, посрещнала първата си рожба преди няколко месеца 

Celebrities преди 8 месеца

Според многобройни източници дизайнерката на The Row е родила първото си дете от съпруга си, художника Луис Айснер. Новината ни изненадва приятно, но и сме леко шокирани, защото дори не подозирахме за бременността на Ашли.

Според колегите от People, Ашли, 37, и Луис, 35, са сключили брак през декември миналата година на скромна церемония с около 50 присъстващи, проведена в района на Бел Еър в Лос Анджелис. Двойката е заедно от 2017, но винаги е държала на дискретността и не е обявявала публично нито едно от щастливите семейни събития. Бебенцето им е момче, казва се Ото и е родено преди няколко месеца в Ню Йорк. Според близки до двойката, родителите са "във възторг" от попълнението в семейството, но дори и след като новината плъзна в медиите, двамата предпочитат да не коментират щастливото събитие.  

За последно видяхме Олсън на червения килим през ноември 2021 г., когато присъства на модните награди CFDA в черна визия от глава до пети. Тя и близначката й Мери-Кейт бяха номинирани за наградата "Американски дизайнер на аксесоари на годината", която обаче отиде при Телфар Клеменс.

Припомняме, че сестрите основават The Row през 2006 г., докато са студентки в Нюйоркския университет. Оттогава насам марката е неизменна част от света на модата, като е позиционирана в най-високия ценови сегмент, което не пречи да се разпродава като топъл хляб. The Row избягва логата, фокусирайки се изцало върху "тихия" лукс и в интерес на истината предлага великолепни попадения, стига да ти се дават 6 000 лева за палто като минимум (вижте още: We Love: ботите на The Row и кашмирени панталони, пъхнати в тях).


 

More from View Sofia

Ясновидка или шарлатанка: коя е Джийн Диксън, предсказала убийството на Кенеди и смъртта на Монро

Celebrities преди 1 година

Името Джийн Диксън влиза в историята благодарение на множеството точни прогнози, направени от нея, а талантът й почитат не само от обикновените хора, но и десетки известни личности и политически лидери. Но дори и днес личността на Джийн е обвита в куп легенди, а ние разказваме истинската история на известната прорицателка на 20-ти век в опит да разберем била ли е тя наистина такава.  

More Celebrities