Следва

Майкъл Оер срещу семейство Туохи: цялата история от "Невидима зона", за който Сандра Бълок взе Оскар

Порасналата Вивиан и мама Анджелина Джоли в Ню Йорк

Приятна гледка в Голямата ябълка - горда и красива Анджелина Джоли и придружаващата я приказно сладка Вивиан, на своите вече не съвсем бебешки 15 

Celebrities преди 8 месеца

Актрисата носи черен блейзър, наметнат върху дълга рокля с женствено деколте, комбинирани с обувки на Christian Louboutin и клъч YSL. Вивиан, типично тийн-сладурче, е в небрежни широки панталони, бяло поло и чифт Converse.

Наскоро стана ясно, че Джоли е била главният продуцент на бродуейската музикална адаптация на филма The Outsiders от 1983 г., а Вивиан Маршелин Джоли-Пит е влязла в ролята на неин асистент. „Вив ми напомня за майка ми. Тя не се фокусира върху това да бъде в светлината на прожекторите, а върху подкрепата на други креативни хора. Много е внимателна и приема театъра сериозно, като работи усилено, за да допринесе максимално“, обясни  решението си мама Анджи (вижте още: Анджелина Джоли в памет на майка си, починала от рак: "Моля ви, грижете се за себе си"). 

Миналата седмица стана ясно също, че Анджелина Джоли и бившият й съпруг Брад Пит са финализирали развода и са се споразумели за попечителството над децата си след седем години на "мрачни" преговори. Актьорите имат шест деца, припомняме: три осиновени - Мадокс, 21, Пакс, 19 и Захара, 18, и три биологични - 18-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Вивиан и Нокс (вижте още: Анджелина Джоли след снимките с новата любима на Брад - хубава и малко тъжна). 

More Celebrities