Следва

Дженифър Анистън за WSJ. Magazine: възхитителен женски портрет

Серина Уилямс и Алексис Оханян с втора дъщеря

Честита радост на щастливите родители 

Celebrities преди 8 месеца

Двойката потвърди новината за прекрасното събитие чрез публикация в социалните мрежи. Тяхната новородена дъщеря се казва Адира Ривър. "Благодарен съм да съобщя, че домът ни е изпълнен с любов: щастливо и здраво новородено момиченце и щастлива и здрава майка. Чувстваме се благословени", написа развълнуваният баща в Instagram.

Междувременно Уилямс сподели кратко видео в TikTok на новото им вече четиричленно семейство.

Припомняме, че през 2018 г. легендарната тенисистка разкри пред Vogue, че е преживяла белодробна емболия след раждането на първата си дъщеря, Олимпия - и в началото лекарите са пренебрегнали оплакванията й.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Четири години по-късно тя написа емоционално есе, с което обяви решението си да се оттегли от професионалния тенис, за да може да се съсредоточи върху семейството и бизнеса си: "Повярвайте ми, никога не съм искала да избирам между тениса и семейството. Не смятам, че това е справедливо. Ако бях мъж, нямаше да пиша това, защото щях да играя и да печеля, докато съпругата ми върши физическия труд по разширяването на семейството ни”, споделя Серина. "Преди няколко години основах Serena Ventures, фирма за рисков капитал. Скоро след това създадох семейство, което държа да увелича".

Въпреки че вече не е на корта, Серина продължава да покорява върхове и да сбъдва мечтите си за голямо, здраво и щастливо семейство. Поздравяваме фамилията за красивото сбъдване! 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.