Следва

Ерос Рамацоти за Далила Джелсомино: „Да я изживеем докрай“

Дженифър Анистън за WSJ. Magazine: възхитителен женски портрет

Да си жена е геройство и Дженифър го знае добре 

Celebrities преди 7 месеца

Дженифър Анистън украси корицата на списание WSJ за есенния брой на Woman's Style 2023. Фотосесията, заснета от Грей Соренти, улавя финяшки неповторимия стил на Анистън, оформен идеално стилистично от изчистени тоалети и черно-бели кадри.

Въпреки въздействащите фотографии, истинското съкровище е интервюто с Джен, което ни дава възможност да се докоснем до подробности не само за нейните тайни за красота, но и до нейните кариера, бизнес начинания и лична философия.

Ако някога сте се питали как кожата на Анистън изглежда толкова естествено и почти без следа от бръчки - отговорът е прост - пептидни инжекции, които според Джен са бъдещето на козметичната индустрия (вижте още: 3-минутно бюти четиво: DIY сешоара на Джен Анистън).

Относно кариерата си, която се простира отвъд актьорската професия и се изразява и в продуциране и съосноваване на Echo Films, Дженифър споделя, че работата й дава уникален поглед върху динамиката на половете в доминираната от мъже развлекателна индустрия: "Имаше момент в моя свят, в моята кариера, в който осъзнах, че не е агресивно, суетно или емоционално да отстояваш това, което заслужаваш и което искаш. Това е труден навик, които трябва да се изгради. И също така да бъдеш обичан и уважаван. Трудно е да се постигне."

В откровеното интервю, Джен говори за предизикателствата, с които се е сблъсквала в живота си, като се спира и върху борбата с безплодието. Звездата разказва за сладко-горчивата традиция, която споделя с бившия си колега и творчески партньор Адам Сандлър.

Сандлър и Анистън са участвали заедно в множество блокбъстъри, въпреки че се запознават в началото на кариерите си като начинаещи актьори през 90-те. Джен споделя, че Сандлър и съпругата му Джаки й изпращат букет на всеки Ден на майката, след като научават за невъзможността на актрисата да забременее.

Припомняме, че Анистън наруши мълчанието си през 2022 г., след като повече от 15 години беше мишена на таблоидите и клюките. Джен разказа пред Allure за усилията си да зачене: "Опитвах се да забременея. Пътят към бебето беше огромно предизвикателство за мен.”

"Преминах през ин витро, пиех китайски чайове, каквото се сетите. Щях да дам всичко, ако някой ми беше казал: "Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга." И ето ме днес. Корабът отплава." И добавя, че въпреки резултата, "не съжалява" за процеса: "Всъщност сега чувствам леко облекчение, защото вече няма да има въпроси от рода на: Мога ли? Може би. Може би. Може би. Вече не ми се налага да мисля за това."

Ясно е, че решението на Анистън да сподели тази горчива новина със света e причината, поради която тя разказа пред Allure защо е нарушила мълчанието за битката си с безплодието: "Вече нямам какво да крия." 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.