Следва

Съблазнителна есен с Хейли Бийбър и Кейт Мос за Saint Laurent

Ана Еверс за Ralph Lauren и красивата RL 888

Американската компания показва рекламна кампания, пипната до съвършенство и изцяло в ДНК-то на бранда. Кампанията включва The 888 House, дигитален концептуален магазин, създаден с помощта на CGI технология

All fashion преди 8 месеца

Перлата в короната на марката за предстоящата есен е красавицата RL 888, великолепна, много скъпа дамкса чанта от лускозния сегмент, която в елегантините снимки и видео, които показваме тук, затвърждава статута си на обект на желанието на фона на космическия малко груб пейзаж. 

„Вдъхновен съм от красотата на естествения свят – земя на противоречия, където небето и неравният терен се сливат. Това е идеалната среда за изразяване на неизменната красота на RL 888 и независимия дух и личен стил на жената, която пише собствената си история, където и да живее. Тя е смела и романтична, модерна, но вечна. Като чантата, която носи – RL 888“, каза Ралф Лорън, главен творчески директор на Ralph Lauren Corporation(вижте още: "Кой как избра да се рекламира: Кендъл Дженър и Алекса Деми за Calvin Klein").

С участието на Ана Еверс и Фей Фей Сун и заснета от Картър Бърг, кампанията разказва историята на една жена и нейния най-личен аксесоар, споделяйки романтизма не само чрез фотографски изображения, но чрез интимността и емоцията на филм, озаглавен „Извън времето, ”, режисиран от Даяна Кунст и заснет от Робърт Елсуит. На фона на златист пасторален пейзаж, сенчести върхове и селски дървени огради, героините бродят „извън времето“, приемайки различно амплоа - в износени дънки, каубойска шапка и ботуши или в семпла черна рокля, с което сякаш съживяват иначе неудешевената вещ.

More All fashion