Следва

Короната на Красотата: Елизабет Кравец стана Мис България 2023

Джорджина Родригес във Венеция: отлична от ботушите нагоре

Джорджина Родригес не пропусна и тази година филмовия фестивал във Венеция, сега с 80-тото си юбилейно издание

Celebrities преди 2 седмици

Секси и скъпо облечена, 29-годишната любима на Кристиано Роналдо, облече снощи много красива червена рокля комбинирана с бели оперни ръкавици и удивително колие със скъпоценни камъни.

Всичко щеше да "заспи", ако при опит да се придвижи по червения килим не беше станало ясно, че мисис Родригес е заложила на със сигурност най-неподходящите за цялостния ансамбъл обувки. Критики заваляха от всички страни, но причините за подобен избор всъщност може да са различни, включително неочаквана повреда на избраните за целта по-подходящи обувки.

"Тя винаги изглежда красива, но това облекло е ужасно. Ботушите особено развалят цялата визия“ и „Този ​​стил е чисто и просто непривлекателен. Оперни ръкавици с лачени ботуши...“ – са част от коментарите.

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други