Следва

София ни е Ню Йорк

Короната на Красотата: Елизабет Кравец стана Мис България 2023

Наполовина българка, наполовина украинка, зеленоока, стройна, новото определение за красота 

Celebrities преди 1 седмица

В "Ню Бояна филмс" снощи се проведе конкурсът “Мис България” 2023. Тематичният акцент на дългоочакваното събитие беше обликът на Холивуд в контекста на Ню Йорк след 11 септември. Сцената, по която дефилираха претендентките за короната, пресъздаде мегаполиса. Като подтекстът е че той може да бъде спасен само от красотата.

В тази напрегнато режисирана атмосфера, излъчването на конкретна участничка завладя журито и й донесе титлата "Мис България" за 2023 година. Това е 17-годишната красавица Елизабет Кравец. Нейни подгласнички станаха Илияна Борисова, "Мис Шумен", 17, и Наталия Вончева, "Мис Чирпан", 22.

Елизабет се забелязва от 100км с изумруденозелените си очи, спортната си фигура, грацията и излъчването си, което подейства на жури и публика и в четирите части на снощния конкурс:дефиле с антични костюми, спортни облекла, бански и дизайнерски рокли.

За Елизабет научихме едва преди няколко дни след като тя спечели “Мис Варна” 2023. Тогава нейната победа предизвика дискусии в социалните мрежи, тъй като според редица потребители титлата е била връчена не на варненка, а на момиче с украински корени каквито има Елизабет Кравец (бащата на красавицата е украинец от еврейски произход, а майка й е българка).

Организаторите на конкурса във Варна тогава заявиха, че момичето има пълното право да се включи в надпреварата за короната, защото има българско гражданство, учи в българско училище и се смята за българка.

Ние сме възхитени от красотата на Елизабет и я поздравяваме за победата!

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други