Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 18

УТРЕ: Юпитер във Водолей!

2021-ва ще е so golden!  

Astro преди 3 години

Има много, много моменти, в които 2020-та премина границите на нормалността и вярваме, че планетите изиграха доста важна роля в това. В момента визираме Юпитер: През изминалата година планетата на изобилието беше в трудолюбивия авторитарен Козирог, изключително неприятно разположение. Ето, че сме страшно радостни от факта, че Юпитер ще прекара следващата година в оптимистичния иновативен Водолей - транзит, за който астролозите казват, че предвещава много добра 2021-ва година.


Юпитер от Козирог във Водолей, какво очаква всеки знак през 2021-ва


Юпитер преминава във Водолей от УТРЕ, 19 декември, до 13 май, след което се потапя се в Риби, а после става ретрограден и се връща обратно във въздушния знак на 28-и юли, където ще остане до 28-и декември. Тъй като Юпитер прекарва около година във всеки знак, не сме усещали леката енергия на Водолея от цели 12 години. А през идната година ще имаме нужда от нея. "Оставяме трудолюбивата и потискаща енергия на Козирога да приветства индивидуалистичната, свободолюбива енергия на Водолея и предусещам, че чувството ще е райско“, казва Нараяна Монтуфар, старши астролог за Astrology.com.


Любимият ни Водолей

Тя обяснява, че докато Юпитер беше в Козирог, той искаше да се съсредоточим върху постигането на целите си и натрупването на богатство, което за мнозина означава просто прилично свързване на двата края по време на глобална пандемия. Но в прогресивния знак на Водолей  исотрията е друга. "Във Водолей влиянието на Юпитер ще е по-фокусирано върху разширяване на съзнанието, търсенето на свобода и реалната стойност на индивидуалността“, казва Монтуфар. "Социалният активизъм, общуването и технологиите ще получат повече внимание, тъй като ще сме насърчени да мислим нестандартно и да виждаме света през призмата на "нас", вместо "аз “. С други думи, Юпитер във Водолей носи интензивна активистична енергия.

Лесли Хейл, психически астролог от Keen.com, е съгласна. Тя казва, че Юпитер във Водолей е футуристичен, революционен и загрижен за справедливостта и правдата. "Експанзивната и свободна природа на Юпитер ще работи добре в този знак, свързван с хуманитарни интереси, независимост, свобода и иновации", отбелязва тя. "Това ще бъде време за просветление на много нива, увеличаване на знанията и разбирането, особено в областта на технологиите, медицината, интернет, глобалните комуникации и човешките свободи, насочени към решаване на етични проблеми, които включват всички нас."


Повърхността на Юпитер отблизо

Мислим за това по следния начин: 2020-ва ни съсредоточи в много неща, от социалната справедливост до климатичната криза, а 2021-ва ще ни вдъхнови да предприемем необходимите действия за подобряване на нашия свят. Ще искаме да даряваме, да протестираме и да научаваме повече за света около нас. Планетата на късмета в активния знак на Водолея носи точно енергията, от която се нуждаем, за да накараме нещата да се случат и да продължим напред с промяна към добро.

Разположението ще ни повлияе и на много интимно ниво. "Ще променим личните си убеждения, ще преразгледаме начина, по който се отнасяме към своите семейства и лични отношения“, казва астрологът Лиза Стардаст. "Да, ще бъдем по-състрадателни и разбиращи - но също така ще бъдем по-малко привързани. Водолеят не е чувствителен слаб знак." Стардъст казва, че да обичаш хората от разстояние ще бъде лесно (добри новини, като се има предвид, че социалното дистанциране все още ще се налага по време на бавното разпространение на ваксината COVID), но да покажем привързаност на междуличностно ниво ще бъде трудно.


You’rе so golden: Хари Стайлс


Понастоящем Сатурн също е във Водолей, след цели три години в Козирог, и двете планети заедно образуват нещо, наречено Великата конюнкция. Това е рядко, мощно събитие. Двете планети за последно се изравниха през 2000-та година, а свързване между тях във въздушен знак се случва през 1980-та. Но по време на настаняването Сатурн и Юпитер ще бъдат толкова близо до Земята, колкотоса били от 1623-та насам. "Тази връзка ще измести човечеството от материалистичната и трудолюбива енергия на земния елемент (Козирог) към психичния и хуманистичния подход на въздушен елемент (Водолей) “, казва Монтуфар.

И така, какво трябва да направим, за да се възползваме от това, което астролозите за тази много положителна енергийна промяна в края на 2020 -та? Оставаме отворени към света, стремим сме да сме гъвкави, да слушаме интуицията си и винаги да действаме от съпричастност. "Заедно" е водолейска дума,  имаме оргомната възможност да я осъществим през 2021-ва!


More Astro