Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18.09 - 24.09

Хю Джакман се развежда със съпругата си след 27 години брак

Изненадващо, поне за нас, една от най-симпатичните и най-дълго останали заедно холивудски двойки, за които от години пишем - Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес се развеждат след 27 години брак. Двойката пусна съвместно изявление, което беше ексклузивно публикувано от People

 

Celebrities преди 7 месеца

„Имахме късмета да прекараме почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в прекрасен, изпълнен с любов брак. Нашият път се променя и решихме да се разделим, за да продължим собственото си развитие“, се казва в изявлението.

Двойката остава в добри отношения след развода и отбелязва, че семейството им „е било и винаги ще бъде основен приоритет“.

„Ние влизаме в тази следваща глава с благодарност, любов и доброта. Оценяваме високо вашето разбиране и ви молим да уважавате нашия личен свят, докато преминаваме през тази промяна в живота на всички ни“, казаха те, добавяйки, че това е „единственото изявление“, което ще направят. Причините за развода не се уточняват (вижте още: "Обичта на известните: Хю Джакман и Дебора след 27 години брак").

Припомняме, че 67-годишната Дебора-Лий е с 13 години по-възрастна от 54-годишния Хю Джакман, което е дискутирано стотици пъти в мрежата. Двамата бяха много симпатична двойка, често поставяне в списъците на най-устойчивите звездни любови, както и на тези, в които дамата е доста по-зряла от половинката си.  

Припомняме, че Хю Джакман и Дебора-Лий се срещат на снимачната площадка на австралийския тв-сериал "Корели" от 1995 г. и много скоро стават двойка. По това време Джакман е амбициозен млад актьор, а Фърнес е доста известна. 

През 1996 г. двамата се женят и в продължение на години са считани за една от любимите "нетрадиционни" двойки на Холивуд. Семейството има две осиновени деца: 23-годишният Оскар и 18-годишната Ава. 

More Celebrities