Следва

Анджелина Джоли и модната й марка са героите на Vogue November 2023

Кариера, семейство, слава: първият трейлър на документалката за Дейвид Бекъм

Животът на Дейвид Бекъм е в подробности в новия сериал "Бекъм" на Netflix

Celebrities преди 7 месеца

Епизодите излизат в платформата на 4 октомври, а тези дни излезе и официалният трейлър, който ни дава бегла представа какво ще бъде показано и разкрито в сериала.

„Никога не съм се справял добре в училище, защото всичко, което исках, беше да играя футбол“, казва бившият футболист.

Майка му Сандра откровено признава, че са се притеснявали Дейвид да не занемари кариерата си, след като започва връзката му с Виктория. „Притеснявахме се, че той ще загуби всичко, за което е работил, защото футболът винаги е бил на първо място за него, а после той изведнъж спря да бъде", споделя откровено мама Бекъм. 

Във видеото Виктория разкрива, че първоначално мениджърите ги посъветвали да пазят връзката си далеч от любопитните погледи на медиите и затова двамата се срещали на тайни места (прочетете също: Свети Валентин на известните: Виктория Бекъм се върна в 1999).

Вижте за какво говорим, докато чакаме 4-ти октомври: 

More from View Sofia

Еднакви Елизабет Дебики и Принцеса Даяна в The Crown 6 или отличната работа на екипа

Celebrities преди 3 месеца

The Crown се очерта като един от най-популярните сериали на Netflix, платформата, която целенасочено изгради репутацията си на място за производство и разпространение на качествено съдържание. Със знаковите си награди: Златен глобус и Еми за Клеър Фой, която изигра кралица Елизабет II в сезон 1 и 2, и още куп номинации, "Короната" допринесе много за отличния имидж на Нетфликс.  

More Celebrities