Следва

We Love: Шер, 77 и Александър, 37 на ревю в Париж

IQOS ILUMA влиза в България с технология на следващо ниво

Системата за индукционно нагряване за първи път се прилага и при тютюна - без нагряваща пластина в холдъра и без нужда от почистване

All About Life преди 6 месеца

Филип Морис България обяви, че през октомври пуска на пазара IQOS ILUMA, най-новото устройство в портфолиото от бездимни алтернативи на компанията. Уникалното в новия продукт е, че това е първата система за нагряване на тютюн с технология за индукционно нагряване – SMARTCORE INDUSTION SYSTEM™, без нагряваща пластина в холдъра и без нужда от почистване.

„След няколко серии на нашата система за нагряване на тютюн IQOS, продължаваме да разширяваме портфолиото си, за да предлагаме все по-усъвършенствани решения, които следват развитието на технологиите и адресират проблемите и нуждите на нашите пълнолетни потребители“, сподели генералният мениджър на Филип Морис България Демиан Пинтос. „Този ангажимент непрекъснато да въвеждаме иновации играе важна роля в мисията ни за бъдеще без дим в България. Излизането на пазара на IQOS ILUMA представлява още една възможност за пълнолетните пушачи в страната да оставят цигарите в миналото и е важен скок напред в нашите усилия да намалим вредата от тютюна.“

На българския пазар серията IQOS ILUMA идва в три варианта, като всички те са с технологията SMARTCORE INDUCTION SYSTEM ™, която нагрява тютюна посредством индукция чрез модул на намотка в холдъра, която създава магнитно поле и пренася енергия към фина метална пластинка, намираща се в консуматива. Благодарение на това тютюнът се нагрява равномерно отвътре и е без необходимост от почистване. Устройствата могат да се персонализират с широка гама от аксесоари.

Специално за представянето на IQOS ILUMA в България пристигна и Томазо Ди Джовани – вицепрезидент „Международни комуникации“ във Филип Морис Интернешънъл. „Днес отбелязваме не само пускането на нов продукт, отбелязваме иновациите и промяната. Напредекът в науката и технологиите, воден от бизнеса, прави намаляването на вредата възможно. Във Филип Морис Интернешънъл нашата цел е ясна – да предложим на пълнолетните пушачи свят, в който те успешно да заменят цигарите с научнообосновани бездимни алтернативи колкото е възможно по-бързо. С над 320 хиляди пълнолетни потребители на IQOS в България, вярваме, че IQOS ILUMA ще допринесе броят им да нарастне“, споделя той.

„Подобно на предишните устройства и IQOS ILUMA отделя средно 95% по-ниски концентрации на вредни вещества в сравнение с цигарите*” - сподели Димитър Костов, ръководител „Маркетинг и потребителско преживяване” във Филип Морис България. „С технологията Smartcore Induction System™ тютюнът в консуматива е изцяло запечатан, няма следи от употербата му и така не се налага почистване на устройството. Тази технология извежда нагряването на тютюна на следващо ниво. С тази и останалите характеристики на продукта целим да предложим решения на голяма част от проблемите, които досега част от пълнолетните потребители на IQOS споделяха“, допълни той.

More from View Sofia

SUCCESS&THE CITY: Ивайло Славов, BULPROS, големият бизнес и човешкото му лице

All About Life преди 4 години

"Хората казват, че трябва да влагаш много страст в това, което правиш. Абсолютно вярно. Причината е, че работата е толкова трудна, че без страст всеки рационален човек би се отказал." и "Креативността е просто да свържеш точките. Когато питаш креативните хора как са направили нещо, те се чувстват малко гузни, защото не са го направили, а просто са видели нещо. Просто на тях им е изглеждало очевидно."

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.