Следва

Бруклин Бекъм и Никола Пелц планират риалити шоу за живота си

"Сексът беше посредствен": Дрейк за Риана в нова песен

Край новото парче на Дрейк Fear Of Heights ("Страх от високо") от последния му албум For All The Dogs се вдигна неочаквано драматичен шум. Според феновете, в песента музикантът рапира (отъстително и с доза тъга) за бившата си възлюбена Риана

Celebrities преди 6 месеца

Има няколко признака, че това наистина е така. Първо, Дрейк нарича лирическата героиня на композицията гал - жаргонна форма на изписване на думата момиче („момиче“), която Риана използва в своя Instagram профил: badgalriri („лошо момиче Рири“). 

В песента Дрейк опитва да отрече, че не успява да се откъсне от спомените за бившето си гадже: „Няма да ти се получи, няма да ме сломиш. Нека бъде той, не аз. Всеки друг, само не аз. Аз съм анти на теб. Да, аз съм ти анти, защото ми писна от теб, и сексът беше посредствен...". Отбелязваме, че осмият студиен албум на Риана е озаглавен именно "Anti".

Дрейк изглежда намеква и за връзката на Риана с настоящия й приятел и баща на двамата й сина A$AP Роки: „Този ​​мъж още е с теб, той никога няма да те напусне. Ще отидете пак на почивка. Обзалагам се, че ще бъдат Антилите." Припомняме, че Риана и A$AP Rocky обожават да пътуват за отдих до Антилите, където се намира и родината на певицата Барбадос (вижте още: A$AP ROCKY: любовната стил еволюция на един много атрактивен мъж).


Риана и ASAP Rocky

Припомняме, че за романса между Дрейк и Риана за първи път се заговори през 2009 г., след като папараците хванаха двойката на среща. Оттогава през годините пресата пише за техните сложни и динамични отношения: според слуховете в двойката приятелство и любов са се редували непрекъснато. Докато Риана отказа публично да признае Дрейк за свое гадже, рапърът многократно говори за специалната си връзка с певицата, включително признавайки, че е влюбен в нея от 22-годишен (вижте още: Уличният стил на звездите: Кое е по-екстра - косматото палто на Дрейк или часовникът за 2 милиона?). 


Риана и Дрейк, 2011г

В интервю навремето Дрейк признава, че е „пионка“ в ръцете на Риана. Твърди се, че тя се е отнасяла с него така, както самия той се е отнасял с множество жени преди нея: първо му е обърнала внимание, след което е изчезнала, оставяйки го да се надява на повече. Така Дрейк, по собствените му думи, осъзнал колко ужасно е това чувство.

Феновете на Риана очаквано реагираха негативно на записа. Прочетохме статуси като този: „Дрейк иска да му повярваме, че Риана е една посредствена жена, въпреки че самият той е луд по нея от години“.

More Celebrities