Следва

Хайди и Лени Клум в полупрозрачно розово и черно за обща кампания за бельо

Шоу, размах и смисъл: глобалната инициатива IQOS Together X в Атина

27 милиона души по света избраха бездимната алтернатива IQOS - повод за тържество, защото е добре цигарите да останат в миналото

All About Life преди 6 месеца

С невероятно парти с над четири хиляди гости, Филип Морис Интернешънъл отбеляза в Атина достигането на невероятното число от над 27 млн. потребители по света на водещата за своето портфолио от продукти бездимна алтернатива, предназначена за пълнолетни пушачи.

Крупното събитие в гръцката столица, на което имахме удоволствието да сме гости и което зашемети с организация, елегантност на посланието и мащаб, представи инициативата IQOS Together X, която ще допринесе за изпълнението на мисията за бъдеще без дим на компанията. Целта на IQOS Together X е да отбележи избора на милиони потребители на бездимната алтернатива по целия свят - да се откажат от тютюнопушенето, като преминат на по-малко вредни алтернативи.

„Чрез платформата IQOS Together X ние поддържаме връзка с членовете на IQOS общността по целия свят, която наброява над 27 млн. пълнолетни потребители, като поканихме представители на тази общност да участват в глобалното събитие в Атина“, каза Стефано Волпети, президент на категорията на бездимните алтернативи и главен директор „Потребители“ във Филип Морис Интернешънъл. „Присъствието на толкова много членове на общността по време на това неповторимо събитие е възможност да им отдадем заслуженото за тяхната роля в това цигарите да останат в миналото и да ги насърчим да препоръчат и на други пълнолетни пушачи да се преориентират, ако не могат да спрат да пушат.“

Филип Морис Интернешънъл има ангажимент да предоставя информация на пълнолетните пушачи, както и на хората, които държат на тях, за наличието на бездимни алтернативи, да насърчава пълнолетните пушачи да се преориентират към тези алтернативи, ако не могат да спрат да пушат, и да ги подкрепя и поощрява в процеса на преминаването, за да им вдъхне увереност в тяхното решение да се откажат от цигарите.

IQOS TOGETHER X поставя фокуса върху силата на личния избор и предлага преживявания по избор на потребителите. Инициативата, която през последните 6 месеца набира скорост по целия свят, се опира на събраната обратна връзка от потребителите и достигна своята кулминация чрез създаването на разнообразие от преживявания по техен избор на глобалното събитие в Атина. IQOS Together X има за цел да ангажира разширяващата се общност от пълнолетни пушачи, които чрез своя избор допринасят за ускореното изграждане на бъдеще без дим.

Събитието IQOS Together X се проведе на 23 септември 2023 г. в парк „Елиникон“ в Атина, Гърция, и на него присъстваха хиляди членове на IQOS общността от 19 държави по света: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Кипър, Чехия, Естония, Германия, Гърция, Италия, Казахстан, Латвия, Литва, Северна Македония, Филипините, Румъния, Сърбия, Словакия, Швейцария. Трансформацията на Филип Морис Интернешънъл и усилията на компанията да се ускори изграждането на бъдеще без дим се съчетава много добре с трансформацията на парк „Елиникон“, тъй като и двете се базират на иновативни решения, които стимулират напредъка в посока алтернативи, които са отговор на реални проблеми.

Постиженията и инициативите на Филип Морис Интернешънъл, свързани със стимулирането на избора на пълнолетните пушачи, включват:

• От 2008 г. насам компанията е инвестирала над 10.5 млрд. долара в разработката, научната оценка и търговската реализация на бездимни алтернативи, предназначени за пълнолетните пушачи, които иначе ще продължат да пушат, като целта е пълното преустановяване на продажбата на цигари.

• Филип Морис Интернешънъл е единствената водеща тютюнева компания, която е обявила публично ангажимент за постепенно преустановяване на производството на цигари.
• Бездимните алтернативи на компанията се предлагат на 80 пазара, а пълнолетните им потребители по света са около 27.2 млн.

• На 7 юли 2020 г. Агенцията по храни и лекарства на САЩ (FDA) издаде разрешение системата за нагряване на тютюн IQOS да се предлага на пазара като продукт с модифициран риск с информация за намалено излагане. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.