Следва

We Love: стайлингът на Емили Ратайковски за разходка с бебо

Анджелина Джоли е Калас: първите кадри

Режисьор на филма е Пабло Лараин("Спенсър", "Джаки"), а Анджелина Джоли е Мария Калас

Celebrities преди 6 месеца

Във филма "Мария", базиран на реални събития, актрисата ще се появи в образа на легендарната оперна певица Мария Калас, която светът познава, като най-голямата певица на всички времена. 

Сюжетът на филма се основава на историята за бурния, красив и трагичен живот на най-великата оперна певица на 20 век и последните дни от живота й в Париж през 70-те години на миналия век. Снимките се провеждат в продължение на осем седмици в Париж, Гърция, Будапеща и Милано.


Големите любовни истории: Мария Калас и Аристотел Онасис


„Изключително съм развълнуван да започна снимките на Мария, които се надявам да покажат забележителния живот и творчество на Мария Калас на публиката по целия свят благодарение на превъзходния сценарий на Стивън Найт, работата на целия актьорски състав и екипа, и особено на брилянтното изпълнение на Анджелина”, каза режисьорът пред Deadline.


Мария Калас

Костюмите на Анджелина Джоли във филма са копия на дрехи, носени от Калас. Преди да започнат снимките, екипът се консултира с организации за защита на животните относно използването на антични кожени изделия. Решено е да не се използват нови изделия от кожа. 

More Celebrities