Следва

We Love: стайлингът на Емили Ратайковски за разходка с бебо

Анджелина Джоли е Калас: първите кадри

Режисьор на филма е Пабло Лараин("Спенсър", "Джаки"), а Анджелина Джоли е Мария Калас

Celebrities преди 4 месеца

Във филма "Мария", базиран на реални събития, актрисата ще се появи в образа на легендарната оперна певица Мария Калас, която светът познава, като най-голямата певица на всички времена. 

Сюжетът на филма се основава на историята за бурния, красив и трагичен живот на най-великата оперна певица на 20 век и последните дни от живота й в Париж през 70-те години на миналия век. Снимките се провеждат в продължение на осем седмици в Париж, Гърция, Будапеща и Милано.


Големите любовни истории: Мария Калас и Аристотел Онасис


„Изключително съм развълнуван да започна снимките на Мария, които се надявам да покажат забележителния живот и творчество на Мария Калас на публиката по целия свят благодарение на превъзходния сценарий на Стивън Найт, работата на целия актьорски състав и екипа, и особено на брилянтното изпълнение на Анджелина”, каза режисьорът пред Deadline.


Мария Калас

Костюмите на Анджелина Джоли във филма са копия на дрехи, носени от Калас. Преди да започнат снимките, екипът се консултира с организации за защита на животните относно използването на антични кожени изделия. Решено е да не се използват нови изделия от кожа. 

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.