Следва

В подкрепа на човечността: новият брой на Vogue Arabia

Гаджета, май: Брадли Купър и Джиджи Хадид в дъждовен Ню Йорк

Брадли Купър и Джиджи Хадид подхраниха романтичните слухове   

Celebrities преди 5 месеца

48-годишен той, 28-годишна тя, холивудската звезда и красивият модел бяха снимани заедно по улиците на Ню Йорк, усмихнати под интензивния дъжд, и не чак хванати за ръце или прегърнати, но видимо наслаждаващи се на компанията си. 

Според информация на чужди медии, двамата са се запознали чрез бившата приятелка на мистър купър Ирина Шейк, която е близка приятелка на Джиджи. 

Все още не е напълно ясно дали отношенията им са чисто приятелски или по-скоро романтични. "Забавляват се“, лаконичен е източник, близък до двойката.

И двамата имат по едно дете от предишни връзки. Брадли е родител на 6-годишната Леа, плод на любовта му с Ирина Шейк, а Джиджи е майка на 3-годишната Кай от връзката й със Зейн Малик.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 13 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.