Следва

Теория на кореспонденцията: Риана и Роки на разходка

София Ричи: стил, влияние и лична модна марка

Или как няколко сватбени рокли могат да те превърнат в модна икона
 

Celebrities преди 5 месеца

Прекрасна, изтънчена и изключително елегантна, София Ричи Грейндж завладя сърцата на всички в социалните мрежи след като показа приказната си сватбена церемония онлайн. Снимките и видеата на роклята, букета, обувките, косата и всеки един детайл бяха споделяни толкова много, че, дори ако не знаете коя е София, вероятно сте попаднали на поне една частичка от нейния сватбен ден.

София Ричи в рокля от Ferragamo и бижута от David Yurman

Забележителният стил на Ричи Грейндж я превърна в образец за хиляди хора по света и за всеобщо удивление, София е един от малкото инфлуенсъри, които не получават негативни коментари, независимо какво публикуват: "Никога не съм очаквала да получа положителни отзиви от социалните мрежи; моето щастие не зависи от тях и чувствам, че по този начин съм защитила психическото си здраве през годините, в които бях в светлината на прожекторите", споделя тя (четете още: Уличният стил на звездите: Кая, Джулия & София).

София Ричи в рокля от Loewe, обувки от Magda Butrym и бижута от David Yurman

Доскоро позната като представителка на Nepo babies, София вече е известна не заради семейството си, а заради безупречния вкус към дрехите. И всичко това, защото неин близък приятел ѝ предлага да снимат няколко видеа, за да я разсея от стреса покрай сватбата.

София Ричи в топ от Hermès, пола и обувки от Magda Butrym, бижута от David Yurman

Ричи Грейндж споделя, че винаги е обичала да си играе със стила и се е възхищавала на подхода на баща ѝ, легендарният певец Лайънъл Ричи, към модата: "Баща ми наистина е човекът, който внесе манията по дрехите в живота ми. Той се отнася много сериозно към обличането и е много внимателен към всеки елемент от облеклото".

София Ричи в блейзър, панталон и колан от Dior, обувки от Jimmy Choo, бижута от David Yurman, чорапогащи от Wolford

Желанието на 10,9 милиона последователи в Instagram да подражават на нейния "тих лукс", помага на Ричи да осъществи мечтата на живота си - да пусне собствена модна линия. Брандът ще се казва SRG и можем да го очакваме през есента на 2024 година: "Аз съм Дева. Абсолютен перфекционист съм, така че няма да пусна нищо, докато не почувствам, че е идеално", разказва София за първата си колекция.

София Ричи в палто, рокля и обувки Alaïa и бижута от David Yurman

Нямаме търпение да видим какво модно чудо е подготвила София Ричи Грейдж и дали то ще бъде също изтънчено, колкото нейния собствен стил.

София Ричи в топ и пола от Valentino и бижута от David Yurman

Стилист:Ребека Рамзи

Фотограф: Денис Леополд

Грим и прическа: Джени Чо и Кара Йошимото

More Celebrities