Следва

Готините шорти (и крака) на Меган Маркъл за обяд с приятелка

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл за пръв път заедно след мемоарите на Бритни Спиърс

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се появиха заедно за първи път след скандала около мемоарите на бившата му любима Бритни Спиърс

Celebrities преди 5 месеца

Двамата изгряха на премиерата на анимационния филм "Тролчета: Бандата се събира", в който Тимбърлейк озвучава героя Бранч. 

Припомняме, че в книгата си, вече класически бестселър, певицата описва включително настояванет на Тимбърлейк да направи аборт, когато е едва на 19 години, защото той не бил готов да бъде баща.

След скандала Тимбърлейк беше жестоко критикуван от феновете на Бритни Спиърс, дори се принуди да забрани коментарите в Instagram. Твърди се, че ситуацията е обтегнала много отношенията със съпругата му, за която разкритията на Бритни са се оказали изненада (вижте още: 13 красиви доказателства, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са идеалната двойка).  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.