Следва

Лени Кравиц притеснен за годежа на дъщеря си с Чанинг Тейтъм

Лили-Роуз Деп в тези дрешки и критики, критики, критики

Лили-Роуз Деп публикува поредица от снимки в Instagram, на които позира без бельо в прозрачен топ

Celebrities преди 2 седмици

Иначе сластната автосесия обаче не събра толкова възторжени коментари, колкото вероятно мис Деп е очаквала. 

„Семейството ви трябва да се срамува“, „Не е ли абсурдно, че все пак и баща й може да види това?“, „Идолът“ свърши, облечи се“, пишат абонатите в коментарите (вижте още: „Порнокадри с телесни течности по лицето“: критиката смаза „Идолът“ с Лили-Роуз Деп след премиерата в Кан).

Други обаче защитиха младата актриса, отбелязвайки, че тези снимки доказват отличното й  самочувствие. Освен това в коментарите тя е сравнявана с модели в стила „хероин шик“ и по-специално с бившата любовница на баща й Джони Деп Кейт Мос.

Самата Лили-Роуз не обръща внимание на критиките, вкл. тези, отправени към нея след излизането на сериала "Идолът", където тя играе главната роля. Сериалът получи рекордно ниски оценки от критици и публика, бе обвинен в прекомерна откровеност и насърчаване на насилие, а актьорите бяха дефинирани като тотални непрофесионалисти (особено много критики бяха насочени към рапъра The Weeknd, който изигра главната мъжка роля).

Джони Деп, според близки до семейството, е подкрепил дъщеря си в този проект. Както се оказа, актьорът харесва, че Лили-Роуз сама се опитва да постигне успех, без да разчита на името му (вижте още: Лили-Роуз Деп много харесвала да я събличат в "Идолът", но въпреки това сериалът не докара до финал). 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано