Следва

След признанията: Джъстин Тимбърлейк съди Бритни Спиърс

Лени Кравиц притеснен за годежа на дъщеря си с Чанинг Тейтъм

Сватбата зависи от одобрението на татко Лени

Celebrities преди 5 месеца

Преди броени дни Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм обявиха годежа си и, още преди да се заговори за сватба, проблемите започнаха. Бащата на Зоуи, Лени Кравиц, е загрижен за връзката на дъщеря си с актьора. Според него двойката е прибързала с решението си и трябва да изчака известно време преди да предприеме тази сериозна стъпка.

Зоуи и Чанинг са заедно от две години, красавицата се разбира добре с възлюбения и  десетгодишната му дъщеря Евърли от предишен брак. Източници, близки до двойката разкриват, че Зоуи определя 43-годишният американец като перфектния мъж (четете още: We Love: Зоуи Кравиц на корица и с разказ защо е влюбена в Чанинг Тейтъм).

Въпреки положителните аспекти, Лени се тревожи, че дъщеря му се впуска в нещо ново без да го е обмислила. Предишният брак на Зоуи с Карл Глусман завърши с развод година и половина след сватбата. Поради тази причина, Кравиц-страши смята, че по-добре би било двойката да изчака и да заживее заедно преди да се ожени.

Припомняме, че отношенията между Кравиц и Тейтъм започнаха през лятото на 2021 година по време на съвместната им работа по филма "Pussy Island" - режисьорският дебют на актрисата, в който Чанинг играе главната мъжка роля.

Ще следим дали ни очаква пищна сватба и красива церемония в скоро време, или мнението на Лени ще надделее ( вижте още: Тези двамата: Чанинг Тейтъм + Джеси Джей = В.Н.Л.). 

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 8 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.