Следва

"Баща ми имаше Rolls-Royce" или тениските на Виктория Бекъм за 150 долара

Секси Кендал Дженър за празничния Calvin Klein

Кендал Дженър участва в новата рекламна кампания на Calvin Klein

All fashion преди 3 месеца

Моделът, който е официално лице на марката, представи празничната колекция на бранда, като снимките се появиха в Instagram акаунтите и на бранда, и на самата звезда.

На един от кадрите Кендал позира за фотографа Юлия Кулик в сако, облечено върху голо тяло и с разкопчани панталони, а тялото е сластно облегнато на стена. На друг моделът лежи на бежов диван в черен комплект бельо. Виждаме я и в копринена пола с ниска талия и скъсен топ. 

Кендъл Дженър стана лице на Calvin Klein през 2015 г. "Честно казано, мечтата ми беше да направя нещо подобно в живота си. Всички рекламни кампании на Calvin Klein са незабравими. Невероятно е, че преди мен лицата на Calvin Klein са велики модели като Кейт Мос, Лара Стоун и Кристи Търлингтън", каза 19-годишната Кендъл след излизането на първата рекламна кампания с нейно участие преди точно 8 години.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 2 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.