Следва

Някои особености на многоцветния грим. Професионални съвети за нанасяне

В несесера: Защита против бръчки още в ранните 30 години

Тази седмица ще се борим упорито да запазим свежестта и младежкия вид на кожата ти....

Hair преди 14 години

Тази седмица ще се борим упорито да запазим свежестта и младежкия вид на кожата ти.

Дневният хидратант срещу бръчки на Roc е подходящ за жени на около 30 години, защото е направен така, че да подобрява видимо състоянието на кожата и да намалява малките бръчки по лицето.

Roc Rides Correxion има за задача да прониква под повърхността и да се бори с бръчките там, където те започват.

Избрахме Roc за седмичния несесер не само заради качествата и състава на продукта - ретинол, хиалуронова киселина и биопептиди се активизират, когато клетките ти имат нужда - но и заради уникалната му особеност – ухае прекрасно.

Нанесен преди лягане, споделя щастието от живота с мъжа, който заспива до теб вечер, а революционната му формула е с най-добрата досега поносимост с добавения DMC (Dihydroxy Methyl Chromane).

DMC подобрява ефикасността на ретинола, който в по-малки количества има отново същата мощност. Така кожата ти понася по-лесно състава и ти дава възможност да се възползваш от силата на този агент срещу стареенето.

Млади момичета на 30, не се оставяйте времето да ви подведе. Изглеждате прекрасно и без грижи, но един ден кожата ви ще си поиска своето. Затова ранната хидратация е важна част от вашите още по-прекрасни 40.

Roc Rides Correxion ще намериш в аптеките в следните разновидности:

Дневен крем, 56.82 лв
Нощен крем, 56.82 лв
За суха кожа, 56.82 лв
Контур за очи, 45.60 лв
Серум, 65.46 лв



More Hair