Следва

Trend Report: полите върху панталоните и как ги носим

British Fashion Awards 2023: кой какво облече за най-важната модна вечер

Забележителни визии от Ferragamo, Loewe, Prada и Valentino.
 

All fashion преди 2 месеца

В претрупания и безмилостен календар на модната индустрия това, което прави British Fashion Awards 2023 толкова уникални, е свободата. Тук няма строг дрескод и всеки от гостите може да изрази себе си и стила си напълно свободно на червения килим. Това е духът, които внесоха първите издания на Met Gala, когато външният вид не беше толкова важен за социалните мрежи и всяка визия беше своенравно модно изявление (четете още: Кой какво облече на British Fashion Awards 2022 - шлейфове, блясък и голота).

Джой Крукс в Aaron Esh

Типично дъждовното лондонско време допринесе за небрежния шик на гостите - капчици дъжд, личащи върху костюми, и рокли с леко мокър подгъв, засилиха впечатленията ни. Цветовата палитра на визиите също перфектно хармонизираше с времето, като преобладваха сивите, черни и монохромни тоалети.

Лила Мос в Nensi Dajoka

Британската изпълнителка Джой Крукс пристигна в сива мини рокля с жартиери на Aaron Esh, Лила Мос заложи на прозрачна сребриста рокля на Nensi Dajoka, а Уини Харлоу изглеждаше великолепно в черна рокля с волани и дантела от Richard Quinn (наш личен фаворит).

Уини Харлоу в Richard Quinn 

Списъкът с гости бе дълъг и особено впечатляващ, и всички тях, както и визиите им, откриваме в галерията ни  >>> 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 5 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 5 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.