Следва

Джинси Pepe Jeans си избра от Dresscode победителят в третата част на Upgrade your style

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кампанията за новия аромат на Дженифър Анистън, Lolavie, излезе преди дни и вече събужда дискусии...

All fashion преди 14 години

1. Дженифър Анистън в рекламна кампания за Lolavie

Кампанията за новия аромат на Дженифър Анистън, Lolavie, излезе преди дни и вече събужда дискусии. Тя е жената, която от години присъства в таблоидите най-вече заради липсата си на партньор.

Сега я виждаме седяща върху скала, гола, покрита с одеало.

Изглежда премръзнала и толкова… сама. Да, прекрасна е, косата й, вълните, както винаги страхотна, но защо е толкова изплашена?!

2. Zoo април 2010



Сесията на Zoo за април 2010 ни се стори твърде естествена и буквална. Тя пресъздава трайбъл тенденцията и тази на „древния войн”, но защо тогава Джулия Хафстром, Калъм Уилсън и Алекс Дънстан напомнят толкова много на животни поставени в неестествена среда, а не на студени и силни войни.

Липсва ни връзката между дрехите на McQueen и Rodarte и моделите.

3. Сандалите на Bruno Frisoni



Знаем, че тенденцията е да си носим сандалите с чорапи не само тази пролет, но определено и есента – така заповядаха от Prada и Marni.

А щом те го правят, знаем, че накрая ще го правим и ние. Още повече, че по блоговете за улична мода постоянно виждаме хиляди начини как. Противниците на идеята обаче смятат, че чорапът в сандал е прекалено „редакторски ” за ежедневието. (Ако се появиш така в офиса, се подготви за обяснение.)

Bruno Frisoni е намерил начин да се пласира и на двата фронта, като създава сандали с прикрепен чорап и такива без. Радваме се за втория вариант, защото първите изглеждат ужасяващо.

4. Чантата Lubber



Също като събратята си, кроковете, чантата Lubber е чисто и просто много грозна.

За сметка на това се предлага във всякакви цветове, има възможности за щампи и различни размери, което ни навежда на обезпокоителната мисъл, че най-вероятно ще пожъне подобен успех като популярните обувки.

5. Jake Gyllenhaal за GQ май



Jake Gyllenhaal е на корицата на GQ за месец май. Първият път, когато я видяхме, просто я подминахме, защото не ни впечатли с нищо.

На втория път леко се загледахме, а на третия вече ни дразнеше. Подразни ни главата – изглежда прикрепена допълнително. Не само е леко голяма за пропорциите му, а и цветът на лицето доста се отличава от този на тялото.
 

More All fashion