Следва

Kaufland с първа детска кулинарна книжка: Миа на Стоичков на корицата

We Love: пищната украса на Dior и Saks в Ню Йорк

Dior умеят да ни карат да мечтаем. Доказателството тази Коледа: незабравимата украса, свързана с прекрасни емоции, въжделения и мечти, направена специално и с любов за жителите и гостите на Ню Йорк. 

 

All About Life преди 4 месеца

Луксозната модна марка преобразява фасадата на 10-етажния универсален магазин Saks на Пето авеню с приказна инсталация, която мами очите. За празничната кампания "Въртележка на мечтите" Dior и Saks работят усилено заедно, наемайки точно 100 художника. Изработката на инсталацията и декорациите по прозорците е отнела 10 месеца.

Знаците на зодиака, звезда, детелина и луна са част от елементите, поставени върху огромното колело, което се простира над красивите витрини на магазина, които възпроизвеждат мотива, създаден от художника Пиетро Руфо за линията Cruise 2024 на Dior.

Всеки орнамент, поставен върху 24-те прозореца, е ръчно изработен и изрисуван.

На откриването се появи и посланикът на Dior Дженифър Лорънс, която засне видео за събитието.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.